Mark en Rob slopen het dak van de caravan ~ Utopia Gekte

1/18/2016

Mark en Rob slopen het dak van de caravan

Opgesloten Rowena beukt deur van de studio er uit

Om tien over half vier zien we dat de boodschappen weer zijn afgeleverd. Er is voor teveel geld boodschappen bestelt en te grote hoeveelheden. Zo zijn er vier flessen bleek en ook vele potten chocopasta. Michael en Rowena lopen met Ivan de wei in. Terwijl ze daarheen lopen zien we de twee een sneeuwbal naar elkaar toe gooien. Er ligt namelijk een heel klein beetje sneeuw op het terrein. Gabriëlle en Bas zien we samen in de horeca keuken waar ze aan het koken zijn. Om half vijf zien we Mark en Rob bij de caravan van Bas en Dominique staan. Ze hebben een nogal raar idee. De caravan slopen. Althans dat is wat de twee heren doen door gaten te boren in het dak boven het bed waar Bas en Dominique in slapen. Waarschijnlijk met de gedachte dat het dan in regent of koud word of wat dan ook. Niet echt een grap meer te noemen aangezien ze daarmee andermans spullen slopen. Maar ja zoveel rekening houden ze in Utopia toch niet met elkaar en elkaar iets gunnen is er daar ook bijna niet meer bij. Rob gaat uiteindelijk de caravan nog even in om het vuil van het bed af te vegen en dan zijn ze al weer klaar.

Eerder vandaag was er ook al een ''leuk'' plan waarmee er uiteindelijk iets gesloopt werd. Rob kwam namelijk met het plan om Bjorn (en Rowena) op te sluiten in de studio. Mark, Ivan en Wim zijn enthousiast en doen maar al te graag mee. De reden om ze op te sluiten is zodat als ze daar opgesloten zitten ze wel moeten oefenen voor de live in de loods. De bedoeling is om ze twaalf uur lang opgesloten te laten zitten, dus word er ook een dixie toilet in de studio gezet. Zodra alles klaar en voorbereid is worden Rowena en Bjorn geblinddoekt naar de studio gebracht. Vele bewoners kijken toe en lachen als ze zien hoe Bjorn en Rowena opgesloten worden. Zodra de blinddoeken af gaan kan Bjorn er wel om lachen. ''Leuk, leuk, leuk'', is zijn reactie. Ook Rowena heeft in eerste instantie een lach op haar gezicht en vraagt zich vooral af waarom ze daar opgesloten worden. Maar na ongeveer een kwartier is ze het zat en besluit ze om de deur kapot te rammen. Eerst trapt ze tegen de deur aan, maar dat haalt niet veel uit. Daarna slaat ze tegen de deur, maar ook dat heeft geen effect. ''Ga jij even trappen. Trap die sh*t gewoon door. Ik ga hier niet zitten'', aldus Rowena. Bjorn kan er wel nog steeds om lachen en doet dus vrij weinig. Rowena pakt er uiteindelijk dus maar een kruk bij om met de kruk de deur open te beuken. Zodra er wat gaten in de deur zitten klimt Rowena door het gat naar buiten. Daarna volgt Bjorn die ook door het gat naar buiten klimt. Vervolgens zoekt Rowena Ivan en Rob op om te vragen hoe en wat. ''Ik kan dit niet'', laat ze weten. Ivan vraagt of ze claustrofobisch is. Rob is van mening dat Rowena gewoon rustig had moeten vragen of ze er uit mocht. Dan was dat wel gebeurd. Maar Rowena denkt dat ze haar nooit hadden gelooft. Als Rob over de deur begint die compleet kapot is zegt Rowena sorry en geeft ze aan de deur weer te gaan maken. Gelukkig kunnen ze er om lachen en krijgt Rowena ook nog een knuffel om het goed te maken.

Of Bas en Dominique er straks ook om kunnen lachen is natuurlijk nog even afwachten. Al denken we niet dat ze de ''grap'' zullen waarderen. Je koopt volgens mij namelijk niet een caravan van je eigen geld. Om daarna je best te doen om hem op te knappen en er een leuk plekje van te maken zodat hij binnen een paar dagen gesloopt kan worden door medebewoners.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.