Mark en Gina dineren bij kaarslicht ~ Utopia Gekte

1/14/2016

Mark en Gina dineren bij kaarslicht

Even met zijn allen stilstaan

Om zes uur zitten de bewoners weer gezamenlijk aan tafel om te eten. Ivan vraagt al snel om de aandacht van zijn medebewoners. Hij vertelt dat ze in samenwerking met stichting ambulance wens een poosje geleden een bijzonder mens in Utopia hebben gehad die te maken had met prostaat kanker. ''Hij was al best wel ver. Eén van zijn laatste wensen was om een keer naar Utopia te komen. Dat was voor iedereen één van de meest emotionele bezoeken die we hier hebben gehad. Een mooi mens was het ook. Vandaag hebben we van Milou te horen gekregen dat hij gister helaas overleden is en de strijd verloren heeft met kanker. Misschien een mooie gelegenheid om daar even een momentje bij stil te staan'', aldus Ivan. Vervolgens valt er een stilte. Iedereen is even stil om er bij stil te staan. Na de ''minuut'' stilte neemt Ivan het woord weer. Hij wil de familie en nabestaanden condoleren en laten weten dat ze met hun meeleven. ''Rust in vrede'', vult Rowena aan.

Voor de rest is er tot nu toe niet veel meer gebeurd in Utopia. Mark en Gina hebben weer sushi bestelt en zaten dat om kwart voor zeven gezellig samen op te eten in de wellness. Er zijn kaarsjes aanwezig en er liggen rozenblaadjes. ''Dat is de minst lekkere. Die heb je niet zo goed uitgezocht. Voor de rest ben je perfect bezig geweest'', aldus Gina. Mark wil vannacht eigenlijk ook samen met Gina in de wellness gaan slapen en vraagt wat zij daar van vind. Gina ziet dat ook wel zitten. Na het eten blijven Mark en Gina nog even hangen in de wellness. Ze knuffelen met elkaar en kussen met elkaar met erg veel vreemde geluiden daarbij en hebben het duidelijk naar hun zin. Ze zijn zich er bewust van dat ze op het moment het enige stelletje in Utopia zijn en Mark vraagt welke datum ze nou eigenlijk aanhouden omdat het een paar keer uit is geweest. Erg veel duidelijkheid komt er alleen niet.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.