Ivan doet de afwas tijdens demonstratie ~ Utopia Gekte

1/10/2016

Ivan doet de afwas tijdens demonstratie

Maar liefst 11 Streamlocks tijdens demonstratie

Terwijl er buiten het Utopia terrein een demonstratie plaatsvind vanwege puppy Arthur krijgen we daar op de streams niks van mee. De ene streamlock na de andere streamlock word ingezet terwijl er op de livestreams niks te horen of te zien is. Ook de 360 camera buiten de loods werkt niet en zodra die weer werkt zien we niemand buiten en horen we ook geen geluid. Tijdens de demonstratie zijn er minstens elf streamlocks geweest en het opvallende is dat de eerste streamlock ongeveer precies van start ging toen de demonstratie van start ging en de laatste streamlock eindigde op het moment dat ze weer klaar waren met demonstreren. We mochten er op de streams dus duidelijk niks van mee krijgen. Ook is het opvallend dat geen enkele bewoner over de demonstratie praat. Het is wat onwaarschijnlijk dat ze er echt helemaal niks van mee hebben gekregen dus waarschijnlijk hebben ze te horen gekregen dat ze er beter niet over kunnen praten. Hieronder een overzicht van de streamlocks en wat er in de tussentijd gebeurd.

14:11. De eerste streamlock vind plaats.
14:13. Er vind weer een streamlock plaats.
14:17. Nog een streamlock.
14:19. En nog maar een keer een streamlock.
14:32. Via een andere livestream kunnen we zien dat de demonstratie in volle gang is. Er worden dingen geroepen als: ''Utopia is geen plek voor een puppy''.
14:42. We hebben weer beeld. Maar alleen beelden van binnen de loods. Wim is aan het darten, Mark en Gina zitten op de bank. En Gabriëlle en Dominique zitten achter de computer. In de loods lijkt het dus net alsof er niks aan de hand is.
14:48. Weer vind er een streamlock plaats, een minuut later hebben we weer beeld en zien we dat Gina het haar van Benjamin knipt in de kapsalon.
14:53. We krijgen nogmaals een streamlock. Drie minuten later hebben we weer beeld en zien we Nicole en Victoria op de bank zitten en Gina nog steeds in de kapsalon met Benjamin.
14:58. Ivan doet de afwas alsof er niks aan de hand is en alsof hij niks mee heeft gekregen van wat er buiten gaande is.
15:01. Weer vind er een twee minuten durende streamlock plaats.
15:04. Nog een drie minuten durende streamlock.
15:09.  Weer een twee minuten durende streamlock. Als we weer beeld hebben zijn Gabriëlle en Rowena met elkaar aan het stoeien.
15:16. Via Twitter krijgen we te zien dat er weer een demonstratie bezig is. De beelden zijn via deze link te bekijken.
15:18. Ook krijgen we dus weer een minuut durende streamlock.
15:20. De laatste streamlock duurt maar heel kort. Op Twitter lezen we dat de demonstratie weer is afgelopen en dat puppy Arthur niet naar buiten is gebracht.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.