''Maar jeetje, Ik weet niet wat ik met dat meisje aan moet'' ~ Utopia Gekte

1/25/2016

''Maar jeetje, Ik weet niet wat ik met dat meisje aan moet''

Michael ergert zich er al twee weken aan

Om tien over drie zien we Michael en Ramona samen bij de stal zitten. Ze hebben een gesprek over Bas en Dominique. Michael vind het raar dat Dominique en Bas meteen samen in een bed liggen en knuffelen enzo. ''Je moet elkaar ook leren kennen. Als je echt verliefd bent wil je toch giechelen in de bosjes samen. Dat doe je toch niet. Ik raak er een beetje geïrriteerd van. Misschien ook omdat ik Sander mis. Moet dat zo open? Ik wil het niet van een homo zien en niet van een hetero'', aldus Michael. Ramona krijgt niet zo goed hoogte van haar. Wil ze haar vriendin worden? Ramona voelt het niet. Ze wil Dominique graag helpen. Samen projecten doen omdat ze wel talenten heeft. Ramona probeert haar ook te motiveren. ''En Bas is mijn beste maatje hier en zij is zijn vriendinnetje. Ik wil ze steunen, maar jeetje. Ik weet niet wat ik met dat meisje aan moet'', aldus Ramona. ''Zou het aan ons liggen'', vraagt Michael zichzelf af. ''Misschien moeten we ze aanspreken'', oppert Ramona. Michael zegt dat hij dat al gedaan heeft bij Bas. Michael is bang dat hij Dominique zo kwetst dat ze helemaal niet meer weet wat ze moet doen. Ramona wil dat Dominique haar eigen ding gaat doen. ''Ze is zo lief, schattig. Heeft haar hart op de goede plek, maar dit is niet het moment om je in een liefdesleven te storten terwijl anderen zich uit de naad werken. En het is een spel. Je krijgt deze kans nooit en nooit meer'', aldus Michael. Hij kan zich ook niet om iedereen druk maken, maar maakt zich nu druk omdat het voor zijn ogen gebeurd. Hij hoeft niet elke keer bekkende mensen voor zich.

Ramona laat weten dat de ramen laatst beslagen waren. ''Maar misschien door de kachel''. Michael is er al twee weken en loopt al twee weken zichzelf dood te ergeren. Hij loopt telkens weg in zijn eigen huis. Dat kan niet en hij is niet de enige die zich zit te ergeren. Dan denkt Michael ga maar in mijn kamer slapen dan zet ik mijn bed wel ergens anders neer. ''Ik hoef hun niet zo te zien liggen midden in de woonkamer. Hoef ik ook niet van mijn vrienden en mijn zus en de hele bende te zien. Nu staan de spullen naast mijn bed. Het is net alsof ze me achtervolgen. [...] Ik ga pas met haar praten na Cees zijn verjaardag''. Ramona weet niet wat ze er mee aan moet. ''Ik probeer lief te zijn, maar wil ook niet achterbaks zijn''. Michael vraagt zich nogmaals af of het aan hun ligt. ''Nee ze doen het ook voor mijn neus elke keer'', aldus Michael. Het zit hem al een tijdje dwars. ''Zouden ze al ges*kst hebben'', vraagt Ramona. Michael wil daar niet eens aan denken. ''Ze zullen wel gevoeld hebben'', gaat Ramona verder. ''Daar wil ik het niet over hebben'', reageert Michael. ''Ik zou best wel s*ks willen, maar niet hier. [...] Er moet weer wat pit in. [...] Ik ga ook met haar praten, ik kijk het ook even aan. Misschien ligt het wel aan ons'', aldus Ramona.

Binnen speecht Victoria ondertussen verder over Michael en het botox verhaal. Michael zegt buiten tegen Ramona dat hij er geen verkeerd woord meer over wil horen. ''Ik doe wat ik doe''.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.