Liveblog: Nicole gaat Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

1/11/2016

Liveblog: Nicole gaat Utopia verlaten.

Einde Utopia voor Nicole.

Binnen nu en een uur heeft Nicole Utopia verlaten. De verwachting is dat zij om 12:00 via de poort naar huis gaat. Al vanaf 10 oktober 2014 is zij inwoner van het reality programma van SBS6. 24 uur per dag is zij gevolgd door meer dan 100 camera's en honderdduizenden Nederlanders. De karren met al haar spullen staan al klaar bij de uitgang van de loods. Net als Naomi neemt ook Nicole flink wat spullen mee naar huis. Maar voordat het zo ver is geniet ze nog eenmaal van een bakje cornflakes. Om 11:29 zit zij met Mark, Wim en Benjamin aan de picknicktafel in de loods. Ook staan er weer flink wat dozen met nieuwe boodschappen op de tafel. Volg dit liveblog om niks te hoeven missen over het vertrek van Utopia bewoonster Nicole. Dit liveblog krijgt updates tot zij definitief Utopia heeft verlaten.

11:34. Ivan en Nicole pakken nog even een momentje voor zichzelf. Wat ze elkaar toe fluisteren is niet te verstaan. Wel zien we dat Nicole over de armen van Ivan heen wrijft. Ze staan dicht tegen elkaar aan en delen kusjes uit.

11:37. ''Het is net alsof de wereld ophoudt, maar dat is niet zo'', vertelt Nicole. Inmiddels zit zij samen met Ivan op de bank in de woonkamer.

11:44. Ivan en Nicole zitten in stilte op de bank. Soms wisselen ze enkele woorden met elkaar uit. Op de andere stream is Ramona ondertussen in tranen uitgebarsten. Houdt Utopia Gekte in de gaten want daar komt zo natuurlijk ook een uitgebreid bericht over.

11:47. Nicole krijgt een lange brief van Victoria. ''Heel mooi. Alleen maar liefde'', zegt Nicole dankbaar. Eerder vanochtend vroeg Nicole ook al om raad bij Victoria. Zij was er voor Nicole om haar gerust te stellen. Alle zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon. Victoria liet Nicole weer kijken naar de positieve kanten.

11:52. ''Ik zal aan jullie denken als ik een dikke Big Mac naar binnen werk'', vertelt Nicole aan Cees. Ook gaat ze een partij vloeken wanneer ze eindelijk buiten de poort staat. Maar eerst is het tijd voor een sigaret.

11:55. ''Dit is niet mijn Utopia. Met die kermis er omheen'', laat Ivan weten. Hij is boos vanwege de caravan die Bas heeft aangeschaft en dit laat hij Mark weten. Ze gaan eerst roken nu met Nicole en praten er later nog over.

11:56. Nicole en Ivan willen allebei geen laatste groepsfoto met de groep. ''Nicole, zenderkamer'', horen we direct door de luidsprekers heen.

12:00. Nicole is terug uit de zenderkamer en werkt haar make-up nog eenmaal bij. Ivan zelf loopt na een sigaret terug de loods in. We zien de stoom bijna uit zijn oren komen, maar hij blijft vooralsnog rustig.

12:02. Nicole gaat Utopia nu verlaten. ''Gaan we geen foto maken''m vraagt Gabriëlle verbaast. Dat blijkt zo te zijn terwijl Cees de camera al had gepakt. Ze willen echt geen laatste groepsfoto meer maken.

12:03. Ivan is vermist. Nicole zoekt tevergeefs. Wel roept ze Mark weg bij de computer. Nicole gaat Utopia nu echt verlaten, maar ze wacht tot iedereen er is. Ze staan op dit moment nog allemaal in de loods met de jassen al aan.

12:06. Het hele gezelschap loopt naar buiten met de karren vol spullen van Nicole. Ivan zit nog achter de computer. Nicole: ''Ik wil niet huilen. Wel met klasse hé!''

12:10. Ivan was druk bezig om muziek aan te zetten. De box zit vast aan de koffer. We horen muziek van Awolnation, ik weet alleen de titel even niet. Volgens mij is de titel Sail, maar pin me er niet op vast. Nicole is de eerste bewoonster die onder begeleiding van muziek Utopia verlaat. ''Waarom loop je zo snel? Heb je haast'', vraagt Ivan.

12:12. Buiten de poort schijnt het erg druk te zijn met pers. Mede vanwege alle commotie rondom puppy Arthur. Iedereen staat inmiddels bij de laatste poort. De muziek is afgelopen en Nicole krijgt een groot applaus van de groep. ''Pers'', horen we iemand zeggen wanneer de tranen stromen. ''Mascara''.

12:13. ''Rocken zal ik, tot mijn hoofd er af rolt'', vertelt Nicole. Ze neemt één voor één afscheid van iedereen.

12:15. Er vloeien wederom veel tranen. Ook Ramona is emotioneel door het vertrek van Nicole. ''Ik ben blij dat ik je heb meegemaakt'', laat Bas weten tijdens een knuffel met Nicole. Als laatste is Ivan aan de beurt. Ze zeggen van elkaar te houden en Nicole moet niet verdrietig zijn. Er volgen nog vele kusjes en diepe blikken. En een lach. ''Het gaat goed komen'', laat Ivan weten. ''Let goed op onze Arthur'', aldus Nicole.

12:17. Er is een streamlock waardoor we even niks meer kunnen volgen.

12:21. Een beetje bizar. Nicole is weg en de bewoners zijn alweer bijna allemaal in de loods.  We hebben de laatste momenten niet mogen volgen. Maar Nicole heeft Utopia in ieder geval echt verlaten nu.

12:24. Het 'gewone leven' in Utopia gaat weer door. Gabriëlle is druk met de boodschappen en Bjorn zit achter de computer. Op de achtergrond horen we Arthur blaffen. Dit liveblog is ook tot een einde gekomen. Bedankt voor het lezen en hopelijk zien we je zo terug bij een nieuw bericht!

Dit bericht krijgt nieuwe updates zolang Nicole nog in Utopia zit. Vernieuw de pagina af en toe om nieuwe updates te lezen. Volg ons ondertussen ook via Twitter en/of Facebook of download de Utopia Gekte app voor Android/IOS.
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.