Liveblog: Naomi verlaat Utopia. ~ Utopia Gekte

1/02/2016

Liveblog: Naomi verlaat Utopia.

Ivan stuurde Naomi naar huis.

Sinds gisteren staat Utopia volledig in het teken van het vertrek van Naomi. Ivan kreeg namelijk een onverwachte brief waarin hij binnen een uur bekend moest maken wie hij naar huis stuurt. Na gesprekken met onder andere Wim en Naomi besloot hij uiteindelijk om laatstgenoemde naar huis te sturen. Ze kreeg te horen dat ze binnen 24 uur Utopia moet verlaten. Haar spullen zijn grotendeels ingepakt en ze kan nu elk moment Utopia verlaten. Voor 15:00 moet ze door de poort naar buiten zijn gelopen. Volg in ons liveblog hoe haar vertrek verloopt.

- Begin liveblog -

12:40. Naomi zit met Gina achter de computer. Ze geeft nog even een snelcursus foto's bewerken. Gina zou het namelijk fijn vinden om daarmee aan de slag te kunnen gaan. Nu de fotografe straks vertrekt moeten de bewoners weer zelf alle productfoto's en dergelijke maken. Gina krijgt te horen hoe ze foto's snel kan bewerken door ze bijvoorbeeld lichter te maken, zwart-wit en ga zo maar door. Ook krijgt ze tips over hoe en waar ze het beste alles kan opslaan.

12:51. Naomi neemt rustig de tijd om Gina handige tips en tricks mee te geven. Gina kijkt geïnteresseerd naar hoe alles werkt. ''Het word één groot drama, dat kan ik je nu al vertellen. Dat kan ik je op een presenteerblaadje geven, dat het één groot drama word'', aldus Nicole.

13:12. Naomi staat met een aantal bewoners bij het kaartenrek. Ze wil nog wat foto's meenemen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor Stefanie. ''Die zie ik toch buiten'', aldus Naomi.  Cees, Gina en Benjamin vinden het prima dat ze fotokaarten meeneemt. ''Ik kan ook buiten gaan flyeren voor het verjaardagsfeest. Ik doe het echt hoor'', laat Naomi weten.

13:15. Gina en Naomi zijn niet bij elkaar weg te slaan deze middag. Ook nu weer is Gina van de partij om Naomi te helpen met het inpakken van de laatste dingen.

13:17. Gabriëlle heeft 14 brieven geschreven voor Naomi. Elke week mag ze er één openen. En de allerlaatste mag Naomi pas lezen wanneer ze denkt dat Gabriëlle uit Utopia gaat. Naomi vind het erg lief en geeft haar een knuffel. Het zijn 14 kleine lieve boodschappen voor Naomi.

13:42. Naomi is nog altijd druk bezig met het inpakken van al haar tierelantijntjes. Er zijn veel dingen die ze wil meenemen en bewaren. En ze heeft nog maar iets meer dan een uur de tijd om Utopia te verlaten. Als dat maar goed komt...

13:51. Rowena komt met een briljant idee op de proppen: Even de stofzuiger door de slaapkamer heen halen!

14:03. Naomi praat nog even met Rowena en Gabriëlle over hoeveel ze elkaar gaan missen. En hoe de dynamiek in Utopia nu weer gaat veranderen. Beide dames zijn ergens ook wel een beetje jaloers op Naomi die de buitenwereld weer in gaat.

14:05. Naomi heeft een vriendschapsbandje gegeven aan Rowena, Gina en Gabriëlle. Ze wilde wel een briefje schrijven voor iedereen, maar ze schiet al vol als ze daar over begint.

14:32. De dames doen nog snel wat drankjes bij Baas Beach. Dit gaat gepaard met een hoop gegil en hilariteit. Ze proosten op een nieuw begin voor Naomi, een nieuw leven waarin ze 'rockt' zoals ze ook in Utopia heeft gedaan.

14:37. Nadat Rowena, Gabriëlle en Gina nog een paar laatste mooie woorden hebben gezegd aan Naomi begint ze te schudden. Met een fles champagne welteverstaan. De kurk gaat eraf en de champagne spuit alle kanten op.

14:48. De vier dames gaan weer naar binnen. Naomi moet over minder dan een kwartier weg. Iemand vraagt aan Nicole of ze zich een beetje brak voelt. ''Nee, ik weet gewoon niet wat ik met mezelf aan moet. Ik voel me een beetje doelloos'', aldus Nicole.

15:01. Naomi is over tijd. Ze had al weg moeten zijn, maar ze staat nog in de loods. Wel lopen ze NU naar de poort om afscheid te nemen. Naomi gaat Utopia echt verlaten.

15:02. ''die meid is niet goed'', horen we iemand zeggen. ''Met een kistje naar binnen en met dit naar buiten'', aldus een ander. Het is een hele stoet met een berg aan spullen die mee moeten. Alle houten delen van het bed, een groot houten bord, een kar vol met spullen. ''Echt een volksverhuizing'', zegt Victoria. 

15:04. ''Normaal zie je dit op televisie deze shit. Ik heb er geen zin in. Dit soort emotionele dingen is teveel'', laat Gabriëlle weten. Inmiddels staat het hele gezelschap bij de poort. Er moet nog een laatste groepsfoto gemaakt worden met de camera die ook mee naar huis gaat.

15:06. Terwijl de bewoners alle spullen naar het laatste hek brengen barst Naomi nogmaals in tranen uit. Ze beseft zich nu dat dit echt het einde is van haar Utopia avontuur. Nog een minuutje of 2 en Naomi hoort ook bij het lange rijtje vergeten bewoners van Utopia. ''Fuck man. Ik heb zo'n leuke tijd gehad hier en ik ben zo gegroeid. En ik vind het zo leuk dat ik jullie allemaal heb leren kennen. Ik heb hele mooie vriendschappen gemaakt hier en ik ben klaar. Ik ga nu naar mijn eigen Utopia en ik hoop dat ik het ga rocken. Utopia is de shit en ik ben hier echt van gaan houden. Dit is echt een toffe plek en geniet er van zolang het nog duurt'', laat Naomi weten. Ze krijgt een groot applaus en knuffelt iedereen nogmaals voor de laatste keer.

15:16. Naomi heeft Utopia verlaten. Zij begint weer aan een nieuw avontuur buiten het oog van de meer dan 100 camera's en honderdduizenden mensen die haar leven constant hebben gevolgd.

Dit bericht krijgt updates tot Naomi Utopia definitief heeft verlaten. Vernieuw de pagina af en toe en reageer gezellig mee in de reacties met de rest. 
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.