Liveblog: Ivan roept alle bewoners naar de bank vanwege commotie. ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Liveblog: Ivan roept alle bewoners naar de bank vanwege commotie.

Ivan maakt excuses vanwege ophef om Arthur.

''Kom even naar de bank'', roept Ivan rond kwart voor tien 's avonds. Zeer ongewoon en iedereen is meteen een beetje bang. 'Gaat er iemand weg', horen we velen zeggen.

''Ik ben vanochtend vroeg wakker geworden om het hondje uit te laten. Ik laat hem altijd een plasje doen en je weet hoe gefixeerd hij kan zijn op de bezem. Ik probeerde hem af te leiden met snoepjes en noem het maar op. Hij reageerde nergens op. Op een gegeven moment laat hij los en begint hij te happen. Ik corrigeer hem, hij doet het nog een keer, hij springt bijtend op me. Uit reactie gooide ik mijn benen tegen hem aan en viel hij op zijn rug. Uiteindelijk kwam het goed en heeft hij buiten een plasje gedaan. Er is buiten een hele heisa over. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de mensen buiten. Ik snap dat er goed voor de hond gezorgd moet worden. Als er iets is, zeg het mij alsjeblieft. Ik hou echt van hem, ik geef om hem en wil graag goed voor hem zorgen. Ik doe er alles aan om goed voor hem te zorgen'', legt Ivan uit.

Alle bewoners vallen Ivan bij. Ze vinden dat hij supergoed voor Arthur zorgt. Gina vind dat hij zich echt niet druk hoeft te maken. ''Mensen zeiken al als we de koe een dag te lang op stal laten staan'', laat Nicole weten. ''Wij zien jou merendeel van de dag hé'', vult Gina aan. Ivan blijft nogmaals herhalen dat het niet zijn intentie is om het hondje pijn te doen of slecht voor hem te zijn. ''Er zitten hier genoeg mensen die om dieren geven en jullie doen het hartstikke goed allebei'', vertelt iemand. ''Laat ze maar lullen. Als iemand dat beeld wil schetsen. Mensen zien wat ze willen zien'', vertelt Victoria.

Nicole heeft erg getwijfeld om het te doen. ''Iedere randdebiel op deze planeet kan een hond nemen. Als er ergens veel leed is... er gebeuren dagelijks dingen. Hoe mooi is het als je kan volgen hoe mensen met liefde een hond opvoeden [...] '' vertelt Nicole terwijl er een streamlock komt. Na de streamlock laat Nicole weten dat het om jaloezie draait. Omdat wij niet zo'n knappe hond hebben. Ivan biedt nogmaals zijn excuses aan.

21:58. Ivan laat weten graag te leren en Arthur de beste zorg te willen geven. Benjamin horen we praten over azijnzeikers en niemand is van mening dat Ivan excuses hoeft te maken. Wanneer Nicole weer begint te praten over dingen die Utopia kijkers doen komt er een streamlock. Nicole is behoorlijk goed op de hoogte van welke acties er worden ondernomen door kijkers.

22:00. Nog nooit in de geschiedenis van Utopia is dit gebeurd. Dat een bewoner iedereen bij elkaar roept om over de ophef buiten de poorten te praten. En de bijbehorende excuses te maken. We krijgen geen gesprekken meer te zien die over dit onderwerp gaan. Of het is ze verboden om er verder nog woorden aan vuil te maken. Vooral de steun van Gina is opvallend. Zij vroeg vanochtend vroeg namelijk nog wat er met Arthur aan de hand was om 7 uur 's ochtends. En voor zover wij weten heeft geen enkele bewoner de beelden terug gekeken.

22:06. Andere uitspraken die we zo snel niet mee konden typen net zetten we even op een rijtje. Verder krijgt dit liveblog geen updates meer. Bekijk hier de video en zie zelf wat er vanochtend precies gebeurde.

- Victoria: ''Bij deze is het helemaal ontkracht''.
- Ramona: ''Laat ze maar lullen''.
- Nicole: ''Ik heb er gesprekken over gehad''.
- Nicole: ''Mensen die na een week of 2 hun hond aan een boom knopen[...]'' (Streamlock zoveel)
- Gina: ''Mensen zullen altijd dingen zoeken''.17 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.