Liveblog: Caravan van Bas staat bij de poort. ~ Utopia Gekte

1/11/2016

Liveblog: Caravan van Bas staat bij de poort.

Paniek, paniek, paniek!

''Hij is iets groter dan ik had verwacht'', horen we Bas zeggen wanneer hij naar de caravan loopt. En hij stinkt ook nog eens behoorlijk als we hem mogen geloven. ''Oh jezus, hoe gaan we dit doen'', vraagt iemand anders zich af. Ze moeten de caravan snel weghalen bij de poort. Nicole die gaat over een uurtje Utopia al verlaten dus de timing had beter gekund. Rowena, Ramona en Dominique zijn er om Bas te helpen. De zware caravan krijgen ze niet met alle gemak van de wereld verplaatst. ''Staat de rem er nog op'', vraagt Bas zichzelf af. Dat blijkt niet het geval. Al snel vinden ze een manier om de caravan met veel gemak weg te rollen. Bas trekt aan de voorkant met een touw en de drie dames duwen vanaf de achterkant.

11:01. Na een aantal meters vallen de 'remmen' naar beneden. Geen idee hoe dat heet, ik heb nooit een caravan gehad. Keek alleen naar Bassie en Adriaan. :-) Paniek, paniek en nog eens paniek. Hoe kan dit? Waarom in één keer? En hoe langer dit ook duurt... Bas probeert van alles. Tevergeefs. Er komt een klein beetje beweging in, maar de 'remmen' die achter onder de caravan naar beneden zijn gekomen blijven vast zitten. Eureka! Het is gelukt. Trekken maar dames!

11:05. ''Ik zou dit nooit durven'', aldus Ramona over de stiekem aangeschafte caravan. Ook vragen ze zich af waar de rest van de groep is. Ze zijn inmiddels al dicht bij de loods en nog niemand komt verbaast naar buiten rennen.

11:06. ''Jullie hebben niks gehoord en gezien! Hij is vet, of niet'', vraagt Bas lachend. Ze staan inmiddels achter de loods bij het rokersbankje. Benjamin en Rob zien de caravan nu ook en kunnen er al om lachen. ''Hij moet wel gepimpt worden''.

11:07. De bewoners in de loods ontdekken de caravan ook. Ze lopen echter niet naar buiten om te gaan kijken. Benjamin en Rob zijn wat enthousiaster en nemen een kijkje binnen in de caravan.

11:12. Terwijl Bas en Rowena druk bezig zijn met de caravan trekken andere bewoners hun jas aan. Ze gaan toch maar even een kijkje nemen bij de nieuwe aanwinst van Bas. Ivan, Wim en Nicole zien we naar de caravan lopen. ''Wat leuk! Er zit ook gewoon al een camera in. Vette shit joh'', is de enthousiaste reactie van Nicole. ''Ja, 2 camera's zelfs. Die kreeg ik er bij'', vertelt Bas lachend.

11:14. Na een kort kijkje loopt iedereen alweer weg. Tijd voor een sigaret. En tijd om dit liveblog weer te sluiten. Over ongeveer 3 kwartier verlaat Nicole Utopia. Dus er komt zo weer een nieuw (live)blog aan. ''Dohemian Bas'', gaat misschien de naam worden van de caravan. Dominique gaat namelijk bij Bas intrekken. En hij moet nog even vertellen dat hij deze heeft gekocht bij Zuidersma Caravans voor 150 euro.  

Dit bericht krijgt nog meer updates. Hoe gaat de groep reageren op deze nieuwe aanwinst?! Vernieuw de pagina regelmatig om nieuwe updates te kunnen lezen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.