Kan Mark zo lang zonder Gina? ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Kan Mark zo lang zonder Gina?

Wim en Mark op de schommelbank.

Wim beseft zichzelf veel te weinig wat hij heeft in Utopia. Hij hoort bij de selecte elite die zich Utopiaan mag noemen. Hij is al een tijdje met Mark in gesprek buiten op de schommelstoel. Hij geeft aan te snappen waarom Ivan hem in Utopia laat, ondanks dat hij bijna smekend naar huis wilde. ''Dan ga je even een rondje lopen, douchen, op bed liggen. En dan denk je oohhh.. Misschien bedoelt hij het wel anders. En vooral na gisteravond heb ik wel zoiets van... Dat ik niet echt naar huis wil of hoef. Maarja, dan komt er zo'n envelop binnen en denk je fuck. Dan wil ik juist weer wel. Er werd mij in principe een hand aangereikt die ik niet kon pakken'', legt Wim uit. Mark legt uit dat hij gewoon gewaardeerd moet worden, net als Bjorn die ook veel doet.

De twee heren praten verder over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld het geld dat Ivan heeft uitgedeeld, de snelweg die je hoort vanaf de schommelbank of de verrassing van Ivan. Mark denkt dat Giorgio toch niet mag komen omdat hij inwoner is geweest van het programma. Ook Face komt ter sprake. Mark denkt dat het uiteindelijk wel goed komt met de eend, maar blijft het rot vinden om te zien. Ze moeten er maar in geloven dat het goed gaat komen met de eend. Ook de Bed & Breakfast komt ter sprake. Daar gaat Mark vanaf volgende week weer mee beginnen.

''Met jou komt het ook allemaal wel goed'', aldus Mark. ''Oh, zeker weten'', beaamt Wim. Het gesprek duurt voort en uiteindelijk komen ze weer bij Naomi terecht die morgen moet vertrekken. Ze hopen niet dat er al direct weer een nieuwe bewoner binnen komt als Naomi weg is. Ook vind Mark dat Naomi enorm gegroeid is. En als ze het dan toch over jonge meiden hebben, begint Mark ook maar even over Gina. Hij gaat waarschijnlijk eerder naar huis dan haar. Gina wil namelijk Utopiaan van het jaar 2016 worden en gaat het over een hele andere boeg gooien. Mark twijfelt eraan of hij zolang op haar kan wachten straks. ''Ik weet niet of ik dat wel vol ga houden'', zegt hij twijfelachtig. Ook weten ze allebei niet hoelang Utopia nog doorgaat. ''Het lijkt wel echt een never ending story'', aldus Mark. Volgens Wim is dat makkelijk te verklaren door het succes van Utopia. Hij weet dat de kijkcijfers nog goed zijn en dat veel dingen goed lopen. Wel vinden beide heren dat er ook nieuwe dingen moeten gebeuren. Ze vinden dat ze moeten blijven vernieuwen. Al is het een nieuwe tent, een kasteeltuin, nieuwe vloer en ga zo maar door. Ook doet Mark zijn best om Wim te motiveren het timmeren weer op te pakken. Hij had alweer een aanvraag gekregen voor een hoekbank. Wim ziet het wel zitten om weer te laten zien waar hij goed in is. Na een gesprek van bijna een uur over van alles en nog wat lopen de mannen weer naar binnen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.