''Jij en Rowena kunnen naar huis, jullie hebben je hoogtepunt bereikt'' ~ Utopia Gekte

1/24/2016

''Jij en Rowena kunnen naar huis, jullie hebben je hoogtepunt bereikt''

Dominique gaat de uitdaging aan

Om vijf over half twaalf zien we Dominique, Bas en Benjamin achter de computer zitten om de foto's van het Live in de Loods concert terug te kijken. Benjamin begint vervolgens over een uitdaging die Dominique gister heeft gekregen. De vraag om net zo'n toilet foto te maken als Benjamin. Dominique wil die uitdaging wel aan gaan. ''Hakken, krant, benen over elkaar en dat word mijn nieuwe ansichtkaart. Ik heb gehoord dat ik toch een gevaarlijke vrouw ben dus laten we het dan gewoon doen'', aldus Dominique. Ivan, Mark, Michael, Ramona, Benjamin en Bjorn zien we om kwart voor twaalf nog even genieten van het ontbijt dat nog op de tafel in de horeca keuken staat. ''Het was te koud. [...] Ik vond het echt niet koud'', horen we Ivan zeggen. ''Ze hebben in de wellness geslapen'', vult Benjamin hem aan.

Even later zien we Bjorn en Gabriëlle op de bank in het woongedeelte van de loods. ''Jij en Rowena kunnen naar huis, jullie hebben je hoogtepunt bereikt'', grapt Gabriëlle. Ze vond het gisteren heel leuk. Bjorn vond het ook heel leuk. Soms dacht hij even dat hij in een film zat en hij kwam niet meer bij toe hij het optreden van Michael Megan zag. Bjorn heeft vannacht eerst bij Gina in bed geslapen. Uiteindelijk is hij zijn eigen bed weer in gegaan. Rowena laat om twaalf uur aan Dominique weten dat ze niet wil dat alle foto's op de site gezet worden. Ze wil de foto's eerst bekijken. Mark en Bjorn maken ondertussen buiten de picknicktafels schoon en droog en vervolgens tilt Bjorn de tafels samen met Ivan naar binnen. Mark ruimt de ontbijt spullen van de horeca tafel weg en Ramona, Bas en Dominique zien we even bij het rokersbankje. Ramona is gister door zo'n vijftien mensen gewaarschuwd. Onder andere voor Bas en Dominique samen en Dominique alleen. ''Je weet niet hoe het neergezet is'', reageert Dominique.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.