''Jij bent meer homo dan ik'' ~ Utopia Gekte

1/13/2016

''Jij bent meer homo dan ik''

Post voor Rowena

Om tien over half tien zien we Michael en Bas met elkaar in gesprek in de keuken. Michael was vroeg wakker, maar is niet van plan om altijd als eerste op te staan en dan is het terrein wel klein. ''Misschien moet ik hier een huis bouwen voor mezelf om wakker te worden'', laat hij weten. ''Of koop een caravan'', vult Bas hem aan. Bas zegt zich heel erg te schamen voor gisteren, maar laat er verder niks over los. Het gesprek tussen hem en Michael gaat nog even door. ''Jij bent meer homo dan ik'', laat Michael weten. Ook wil hij weten op wat voor mannen Bas zou vallen als hij homo was. Op mannelijke of vrouwelijke. Of als hij hetero is op wat voor type vrouwen hij dan zou vallen. Bas zegt geen type te hebben. Michael daarentegen is van mening dat mannen niet dik mogen zijn, maar vrouwen wel. ''Ik vind rondingen wel mooi bij een vrouw''. Michael is nog niet klaar met het stellen van vragen. ''Als je hier moest kiezen. Welk type vrouw''. Michael denkt dat ze in Utopia wel bijna alle types hebben. Bas zegt een latina met temperament leuk te vinden. ''Ja die zijn wel mooi hoor. Ik heb een leuke zus'', reageert Michael. ''Inderdaad, mooie vrouwen en leuke karakters'', is Bas van mening.

Om iets voor tien zien we Rowena, Gabriëlle, Bas en Michael met zijn vieren naar de poort lopen om post te halen. ''Aan jou de eer jongen'', aldus Rowena. Michael opent de brievenbus en grapt dat er niks in zit, maar Rowena laat zich niet in de maling nemen. Ze weet namelijk dat er post is. ''Yay'', roept ze uit als ze een stapel post in ontvangst mag nemen. Al vind ze het wel een beetje weinig. ''Zo klein. Zo weinig. Ze hebben mijn brieven zeker niet gehad''. Toch bedankt ze iedereen alvast voor de post die ze zo mag gaan lezen. Als ze weer terug zijn in de loods gaat ze op de bank zitten om in alle rust haar post te kunnen lezen. ''Vorige keer had ik echt een shit load''. Ze leest als eerste de brief van haar vriend Barry. ''Mijn schatje'', zegt ze vrolijk. ''Kijk hoeveel. Kapot veel van die jongen. Hij is niet zo'n schrijver hoor''. Rowena laat niet zoveel los over de inhoud van haar post en leest vooral in stilte. Wel vertelt ze dat de rust in haar brief Barry goed deed voelen. Als Gabriëlle vraagt hoe laat het is volgt er weer een streamlock. ''Je tekst was prachtig'', leest Rowena voor. Hij doelt daarmee op haar tekst tijdens het running diner. Ook schrijft Barry dat hij gezien heeft dat Rowena bij Bas in bed lag op kerst avond. ''Sorry schatje, ik zal het niet meer doen! Nee, maar hij bedoeld het grappig'', aldus Rowena. Rowena leest haar post verder in stilte. We horen haar alleen soms nog wat lachen.

In de keuken zien we Victoria de bar schoonmaken om vervolgens daarna ook de afwas nog te gaan doen. Dominique helpt haar door de afwas vervolgens af te drogen. Ook volgen er nog een aantal onverklaarbare streamlocks.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.