''Jij bent de enige die het echt door heeft'' ~ Utopia Gekte

1/03/2016

''Jij bent de enige die het echt door heeft''

''Drie uur is meer dan genoeg hé''

Bas heeft vandaag zijn familie en vrienden op bezoek gehad. Bas laat om half vier weten dat hij niet echt dingen terug zal gaan kijken als hij ooit uit Utopia gaat, alleen de grotere evenementen zoals bijvoorbeeld een boksgala. Op datzelfde moment is het weer tijd om afscheid te nemen. Cees maakt nog snel wat foto's van Bas met zijn familie en vrienden. ''Koppies lekker bij elkaar, Oh wat schattig. Wat lief!''. Cees maakt meerdere foto's op de ene stand, een andere stand en op de automatische stand. Dan zal vast één van de gemaakte foto's goed genoeg zijn. Rowena wil ook op de foto met Bas zijn vrienden en word dus ook door Cees op de foto gezet.

Om tien over half vier staat Bas weer buiten met zijn bezoek. Ze staan bij de auto waarmee ze het terrein drie uur geleden op zijn komen rijden en zo weer in gaan vertrekken. ''Drie uur is meer dan genoeg hé'', laat Bas zijn moeder weten. Ze nemen één voor één afscheid door elkaar te omhelzen. ''We zijn zo trots op je. Dat is echt fantastisch. Jij bent de enige die het echt door heeft. Echt waar'', aldus zijn moeder. ''Ik ga je spreken man en ik zie je op tv. [...] Je bent lekker bezig man'', laten zijn vrienden weten. ''Schrijf maar wat in codetaal'', aldus zijn vader. Om kwart voor zes rijd de auto het terrein weer af. ''Ciao, laters!'', roept Bas ze nog achterna. Als Bas terug loopt naar de loods krijgt hij meteen allemaal complimenten over zijn familie van zijn medebewoners. ''Wat een leuke vader. Wat een schatje'', aldus Ramona.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.