''Je moet naar me luisteren'' ~ Utopia Gekte

1/30/2016

''Je moet naar me luisteren''

Gabriëlles familie op bezoek

De ochtend is verder rustig verlopen. Victoria zagen we om half twaalf de loods dweilen en Gabriëlle ontvangt om tien voor twaalf haar familie bezoek. Het bezoek komt weer in een auto het terrein op en parkeert regelrecht voor de deur waar ze snel uitstappen om Gabriëlle te begroeten. Er word geknuffeld en gekust. ''Zo vroeg! Hii skeet'', roept Gabriëlle enthousiast. ''We moeten naar binnen''. Gabriëlle denkt even dat een vriendin van haar aan het huilen is, maar volgens die vriendin komt dat door de regen en huilt ze niet. ''Je ziet er verdomd goed uit man, verdomd goed'', horen we een andere dame zeggen. Michael neemt de jassen van het bezoek aan terwijl Gabriëlle al volop bij kletst. ''Gina je ziet er goed uit. Ik vind het zo leuk dat je er bent'', horen we haar nog net zeggen voor er overgeschakeld word en we twee minuten na binnenkomst het bezoek dus al niet meer op de streams kunnen volgen. In plaats van dat we het bezoek mogen volgen krijgen we Gina te zien die aan het schoonmaken is in de horeca keuken en op de andere stream zien we Cees en Mark die achter de computer zitten.

Gina vertelt aan Rob dat ze zo nog een paar broodjes moet maken, maar dat ze zo eerst gaat douchen. Het is nu alleen nog in de oven doen. Rob moet zo ook aan de slag met de aardappels. Cees en Mark zitten dus nog steeds achter de computer waar ze bezig zijn met de financiën. ''Je moet naar me luisteren'', horen we Mark zeggen. ''Ik luister'', reageert Cees, maar daar is Mark het niet mee eens. ''Nee je luistert niet. [...] Ik help je al een beetje''. Cees zegt dat hij net iets tegen Mark zei, maar volgens Mark is dat ook weer niet zo. ''Nee dat zeg je niet. [...] Je luistert weer niet naar me. Cees kijk me eens aan. Kijk me eens aan. Waarom ga je nou naar verkoop klanten toe'', horen we Mark zeggen. ''Omdat ik naar je moest luisteren/kijken, dus ik laat dat ding los''. Als Mark nog even verder moppert laat Cees weten dat het hem allemaal te ver gaat. ''Maak je punt maar'', laat Cees weten. ''Ik stop 1000% energie in jou. Ik heb al aangegeven het programma wijst zich vanzelf. Links beginnen. [...] Ik help je door te zeggen je begint links, gaat zoeken naar verkoop. Pijltje naar beneden. Actie, tabblad, verkoop facturen.... [...] Ik stop echt heel veel energie in je'', aldus Mark. Cees geeft Mark vervolgens een compliment. ''Je was echt heel rustig, hoewel je wel wilde schreeuwen, maar je bleef heel rustig''. Mark snapt alleen niet dat Cees terwijl Mark tegen hem aan het praten was iets doet, en hoe hij dan weer ''daar'' terecht komt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.