''Je bent gewoon mijn mattie en ik wil echt geen relatie'' ~ Utopia Gekte

1/01/2016

''Je bent gewoon mijn mattie en ik wil echt geen relatie''

''Dat ik naar huis ga is niet zeker''

Om elf uur zien we Bas buiten bij Ramona. ''Het gaat dus niet goed'', vraagt hij. ''Komt straks'', reageert Ramona die er duidelijk niet over wil praten waar medebewoners bij zijn. ''Ja want ik moet je ook nog wat vertellen'', reageert Bas. ''Ga maar even weg, waarom zit ik hier vast'', lacht ze. ''Ga je niet stuk om dit? Eén kaolo grap. Ik wil nu ophouden hierover''. Gabriëlle zien we niet veel later met Bas praten. ''Ze heeft een drankje op, je moet er niet te zwaar aan tillen. Morgen is ze weer normaal'', aldus Gabriëlle. ''Ik ga stuk'', horen we Ramona op de achtergrond roepen. Even later spreekt ook Gina Bas aan over wat er aan de hand is. Gina vind dat Bas het niet nu moet zeggen. Het moet een gezellige avond blijven. ''Als ik het uitleg weet ze dat het niet aan haar ligt'', aldus Bas. Gina schrijft iets op, maar Bas kan het niet lezen. ''Ik heb met dat meisje nooit iets gehad, maar door hier te zijn weet ik wel wat ik mis'', laat Bas weten. ''Ik vind het zo rot voor die meid'', reageert Gina. Bas vind het ook rot, maar het is beter dat Ramona dit weet. Dan weet ze dat het niet aan haar ligt.

Om kwart over elf zien we Bas en Ramona weer samen buiten lopen. ''Je moet je niet zo druk maken'', begint Ramona. ''Ik maak me ook niet druk. De mensen hier maken zich druk. Je schreeuwt daar en daar dat je naar huis wil'', legt Bas uit. Volgens Ramona was dat gewoon een fatoe. ''Ik ben gewoon een beetje aangeschoten, maar er is niets fayas aan de hand ofzo''. Als Ramona ziet dat er nog meer mensen bij het rokersbankje zijn zegt ze dat ze straks verder praten.  Ongeveer vijf minuten later zien we ze weer verder lopen. Bas zegt zich niet druk te maken, hij zou het alleen fucked up vinden als ze weg gaat omdat ze gevoelens voor hem heeft. ''Alle emoties zijn hier tien keer zo erg. Thuis loop ik weg voor mijn emoties en hier kan ik dat niet. Je bent gewoon mijn mattie en ik wil echt geen relatie. Ik heb alleen gezegd dat het me iets doet'', legt Ramona uit. ''Voor hetzelfde geld ga je aan jezelf twijfelen, waarom het niet wederzijds is'', aldus Bas die Ramona op de hoogte heeft gebracht van het feit dat er buiten iemand is waar Bas gek op is. Ramona zegt dat ze weet dat het niet wederzijds is, maar dat het dat niet minder moeilijk maakt. ''Ik geef echt wel om je. Misschien moet ik in een andere kamer slapen. Mijn familie zag ook wel dat ik gevoelens voor jou had. Dat is ook omdat ik weet dat mensen het zien en dat vind ik vervelend want daarvoor ben ik hier niet. Dat ik naar huis ga is niet zeker, maar je moet je niet fucked up voelen dat je een meisje thuis hebt en dat niet gezegd hebt, want die gevoelens hadden toch wel gekomen, maar wat ik zeg. Thuis loop ik er voor weg en hier kan dat niet want ik zie je elke dag. Het enige wat ik nu kan doen is afstand nemen''. Bas vind dat beter dan naar huis gaan. ''Maar ik geef om je, het komt goed'', aldus Ramona.

Als ze weer naar binnen lopen maakt Bas een grapje. ''Deze afstand ongeveer'', vraagt hij als hij iets verder van haar af is gaan lopen. ''Ja'', lacht Ramona.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.