''Ja het is mooi geweest, het is gewoon klaar'' ~ Utopia Gekte

1/07/2016

''Ja het is mooi geweest, het is gewoon klaar''

Nicole laat haar twee mannen achter

Nadat Nicole met Gabriëlle over haar vertrek heeft gepraat en alle bewoners één voor één heeft vertelt dat ze maandag het terrein gaat verlaten zien we de bewoners om tien voor drie opeens een soort van ''centraal'' gaan. Niet iedereen is er bij en ze zijn ook niet ''officieel'' centraal geroepen, maar bijna iedereen is aanwezig. Nicole laat weten blij te zijn dat ze de vijftien maanden gehaald heeft. En ze kan nog van alles doen, maar als ze daar de energie niet meer voor heeft moet ze het ook niet meer doen. ''Ik ga maandag naar huis'', laat Nicole weten als ook Bjorn en Rowena aan komen lopen. Hun hadden zangles en hebben de lerares net weer weg gebracht tot aan de poort. ''Maandag al?'', is Rowena's eerste reactie en Bjorn eerste reactie is een ''wow''. Rowena had wel het gevoel dat Nicole zou gaan, maar niet zo snel. ''Daarom heeft het me ook zoveel moeite gekost met het hele experiment. Omdat mijn Utopia een beetje uit elkaar gerukt is in het laatste weekje dat ik hier nog ben en dat vind ik gewoon kut'', legt Nicole uit. Rowena snapt het. Nicole moet gewoon genieten van de leuke dagen die ze nog heeft.

Nicole laat weten dat er zo'n rot sfeer hangt, daar wil ze niet nog vier dagen in zitten. Ze wil de mensen om zich heen hebben die ze waardeert en waar ze van houd. Dan kan ze met een lekker gevoel naar buiten maandag. Daarom moest ze het nu zeggen. Daarom was ze zo gefrustreerd. Het was voor Nicole niet de juiste timing, maar ze kon het niet zeggen. ''Neem je Arthur mee'', vraagt Rowena. ''Nee, Arthur is van Ivan''. reageert Nicole. ''Dus je laat je twee mannen hier. Ben je blij?''. Nicole zegt opgelucht te zijn dat ze haar vijftien maanden heeft gehaald. Wel is ze een beetje verscheurd omdat Ivan nog blijft. ''Als het op is is het op'', aldus Rowena. Maandag is Nicole's eind datum, maar ze had het twee dagen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing al besloten. ''Wat ga je buiten doen'', vraagt Bas. ''Tatoeëren'', laat Nicole weten ''Dronken in de gordijnen hangen'', vult Wim aan. ''Dat ook''. Maar eerst gaat ze een PS4 aanschaffen. Nicole's familie zou deze week op bezoek komen, maar die komt nu natuurlijk niet meer. Wel komen ze haar maandag ophalen. ''Ik ben blij voor je'', laat Rowena weten. ''Ja het is mooi geweest. Het is gewoon klaar''.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.