Ivans familie op bezoek met weer een grote hoeveelheid lekker eten ~ Utopia Gekte

1/29/2016

Ivans familie op bezoek met weer een grote hoeveelheid lekker eten

Cees: ''We zijn een paar duizend euro kwijt''

Rond tien over half één zien we de familie van Ivan in een auto het terrein op komen rijden. Ivan staat op dat moment in de wei dus stapt zijn moeder daar alvast uit de auto om naar Ivan toe te lopen. Zijn zussen rijden verder naar de loods waar ze Ivans medebewoners begroeten. Er word geknuffeld en Ivan's moeder is redelijk emotioneel. We zien dat het bezoek ook weer van alles mee heeft genomen. Over wat er besproken word kunnen we niks melden omdat er continu in het buitenlands gesproken word. Het duurt dan ook niet lang voor de eerste streamlock ingezet word. Niet alleen Ivans moeder en zussen zijn er trouwens. Ook zijn neefje is er bij. Na de streamlock word er nog steeds veel geknuffeld en nog steeds in het buitenlands gesproken. Weer volgt er een streamlock. Na de streamlock horen we Cees praten. ''We zijn een paar duizend euro kwijt'', horen we hem zeggen. ''Kijk Gina en....'', reageert Bas, maar voor hij zijn zin kan afmaken is er al weer een derde streamlock. Na de streamlock zien we Mark en Bjorn praten. ''Ik wil jou er dan bij halen en dat het buiten mij om is gegaan in verband met dat sok verhaal'', aldus Mark. Gisteren had Mark samen met Bjorn een plannetje bedacht en besproken. Het plan was om geld uit de kas te halen zodat Cees op de proef word gesteld. Kijken of hij het opmerkt en dat de kas niet onbeheerd achter gelaten mag worden.

Cees kletst even later met de zus van Ivan en Mark kletst met het neefje van Ivan over voetbal. Eén zus van Ivan is er niet bij. Niet veel later staan Mark en Cees bij de kast. ''Er zijn vier kassa's'', merkt Cees dan pas op. Drie kassa's en een le luifel kassa en al die kassa's moeten geteld worden. ''Daar kom je nu mee'', reageert Cees lacherig. We besluiten het bezoek van Ivan maar weer te gaan volgen en zien dat hij een vest krijgt. Ook hebben ze allemaal lekkers meegenomen. Niet alles is vegan, maar er is wel ook het een en ander wat de veganisten wel kunnen eten. Helaas word er nog steeds voornamelijk in het buitenlands gesproken en kunnen we dus nog steeds niks van het gesprek mee krijgen. Om één uur gaan alle bewoners met het bezoek aan tafel om te genieten van al het lekkers. ''Ik ga nu niet warm eten hoor. Dan ontplof ik. Dan hoeven we vanavond ook niet warm te eten toch'', moppert Cees. Maar zodra hij het eten ziet is hij opeens wat positiever. ''Kijk eens wat hebben ze weer hun best gedaan. Volgens mij heeft u weer heel lang in de keuken gestaan. Tjonge jonge wat een verwennerij''. Het duurt niet lang voor iedereen heerlijk aan het eten is. Het bezoek heeft zelfs eigen sambal meegenomen en ze krijgen ook vele complimenten over het eten. ''Gevulde groenten met rijst'', horen we Bas zeggen en weer volgt er een streamlock. ''Wat lekker, heerlijk'', horen we Ramona en Victoria zeggen als we weer beeld hebben. Maar niet veel later is er weer al een streamlock. Ze vliegen ons weer om de oren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.