Ivan stuurt Naomi naar huis, ze moet morgen het terrein verlaten ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Ivan stuurt Naomi naar huis, ze moet morgen het terrein verlaten

Naomi moet morgen het terrein verlaten

Ivan kreeg een uur geleden het vervelende nieuws dat hij één van zijn medebewoners binnen een uur naar huis moest gaan sturen. Na een aantal gesprekken met medebewoners zegt hij er uit te zijn. Om tien voor drie roept hij iedereen dan ook bij elkaar. ''Wat een mindfuck'', begint hij. ''Het is een lastige keuze, maar ik ben blij dat het me iets makkelijker is gemaakt. Bas jij mag blijven. Het is hoe je het wend of keert een lastige keuze om te maken. Als ik het vanuit emotie bekijk zijn er veel mensen die ik niet los kan laten en als ik het vanuit mijn ratio bekijk moet ik kijken naar de visie van Utopia die we hebben en wat onze doelstellingen zijn. En wie we daar voor nodig gaan hebben. Dat heb ik ook als criteria genomen. Ik weet dat Wim het heel moeilijk heeft en dat hij al een paar weken er tegenaan botst, maar ik denk ook dat dat komt omdat wij als groep zijnde misschien niet genoeg waardering uiten voor wat jij neerzet en de potentie die jij hebt. Anders zou je je beter gewaardeerd voelen in het werk dat je levert en de potentie die je hebt om Utopia naar het volgende level te brengen. Hoe je het wend of keert Utopia heeft je nodig. En ik heb je nodig. Ik kan die keuze niet maken, maar ik denk ook dat het iets is wat tijdelijk is en we hebben allemaal moeilijke periodes gehad waarin we het niet meer zagen zitten en de poort dichtbij was. Maar er zijn ook mensen die blij zijn dat ze die keuze niet hebben gemaakt en ik geloof dat het met jou ook goed gaat komen. Ik hoop dat we met de groep voor Wim klaar kunnen staan en ik weet dat het goed gaat komen''.

''Uhmm dan heb je Cees die heeft aangegeven wel voor de groep, mocht niemand naar huis willen dan wil hij zichzelf er voor opofferen. Dat vind ik heel knap, maar ook jou hebben we nodig bij de visie van Utopia in 2016. Dus uhm dan blijft er maar één over. Naomi ik weet dat je het ziet als opgeven, maar jij geeft niet op. Het is een keuze die ik nu voor jou maak. Je hebt hier alles behaald wat er valt te behalen. Je bent gegroeid van een jong meisje naar een supersterke powervrouw. En ik zie een grote toekomst op je wachten. Je ouders zullen ook trots op je zijn. Ze zouden gek zijn als ze dat niet zijn. Schat je hebt een mooie periode gehad, geleerd, gegroeid en nu is het tijd om dat buiten voort te zetten''. Naomi huilt. ''O mijn god'', horen we Rowena roepen. ''Dus jij mag naar huis morgen schat'', maakt Ivan zijn speech af. Naomi huilt en ook Rowena zien we een traantje wegpinken. ''Oke'', reageert Naomi.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.