Ivan: ''Mensen hebben gewoon schijt''. ~ Utopia Gekte

1/19/2016

Ivan: ''Mensen hebben gewoon schijt''.

Wachten op het centraal.

''Mensen hebben gewoon schijt. Alleen wanneer het hun uit komt. Als een ander het doet is het een dingetje weet je. Maar goed, als iedereen daar rekening mee wil houden. Weet je wat? F*ck het centraal'', laat Ivan weten. Dominique vroeg wanneer het centraal nou gaat beginnen. Er komt steeds van alles tussen waardoor het centraal moet worden uitgesteld. Ivan was daar net ook al boos over. ''Het centraal is belangrijk voor mij, maar ik wil de caravan strippen dus dat kan ik ook doen'', aldus Dominique. Gelukkig kan ze ook aan belangrijkere dingen denken dan een centraal of caravan strippen. Ze kreeg een complimentje van Rob over haar oranje pakje. Daardoor vroeg ze zich meteen af of er kledingkramen op de markt staan. ''O jee.. Daar hebben we er nog zo eentje'', zucht Rob.

Enfin, Dominique gaat haar eigen ding doen nu. Tussen neus en lippen door viel mij trouwens weer zo'n vreemd trekje op. Hier hebben meer (oud) bewoners last van. Dat ze keihard (nep) begint te lachen om iets en één seconde later staat haar gezicht weer op de normale stand, bijna als een zombie zelfs. Heel apart. Maar goed. Dominique verhuist naar de computer. Daar treft ze Benjamin aan die nog altijd druk bezig is met zijn prestige project; Marianne Thieme in Utopia krijgen. Als het hem ooit gaat lukken spreekt Rob hem de hele dag met U aan. Dominique lacht en zegt dan mee te gaan doen. Benjamin verdwijnt en Dominique opent de mailbox. Aanstaande vrijdag komen 2 bezoekers het een en ander brengen voor de caravan. Ze gaan zelfs proberen een kunstgrasmat te regelen. De enige vergoeding die ze krijgen is 30 euro voor het reizen. En een rondleiding. En een frietje bij Le Luifel. ''Ze zijn paspoorthouder, het is echt heel gaaf'', laat Dominique aan Gabriëlle weten wanneer ze weer haar make-up zit te doen. Er volgt weer een streamlock.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.