Ivan maakt Cees wakker die zich verslapen heeft ~ Utopia Gekte

1/24/2016

Ivan maakt Cees wakker die zich verslapen heeft

Ivan weer bij de koeien

Goedemiddag op dag 754 van het Utopia avontuur. Laten we eerst nog even terug blikken naar vannacht. Om kwart voor drie 's nachts horen we Benjamin tegen de B&B gasten zeggen dat ze het aan moeten geven als het te koud is in het Cordwood. Er zijn al eens mensen ziek door geworden. Ivan is ook nog wakker en zegt dat ze ook in de wellness mogen slapen. Daar is het iets warmer. Verder komt er deze nacht niets meer in beeld. Deze ochtend is Ivan de eerste die zijn bed weer uit komt, ondanks dat hij dus ook één van de bewoners was die als laatste zijn bed in ging. Om tien uur komt hij zijn bed uit en gaat hij op zoek naar paracetamol. Hij pakt een bakje koffie en maakt om kwart over tien Cees wakker. De B&B gasten zijn namelijk ook al op en er moet dus een ontbijtje gemaakt worden. Ivan zegt wel even koffie voor de B&B gasten te maken. Hij vraagt of hij Benjamin ook wakker moet maken, maar dat hoeft van Cees niet. Cees komt meteen zijn bed uit en gaat richting de B&B gasten. Hij zegt sorry voor het zo laat uit bed komen (hij zou namelijk eerder opstaan), maar geeft ook aan dat hij niet goed heeft geslapen.

Ivan zien we om tien voor half elf bij de stal om de koeien weer te verzorgen. De meeste bewoners slapen uit. Bas en Dominique zin we om half elf nog op bed liggen al zijn ze dan wel al wakker. Gabriëlle en Ramona zagen we net ook nog op bed liggen en ze zijn vast niet de enigen. Om kwart voor elf zitten de B&B gasten in de horeca keuken aan tafel te wachten op het ontbijt dat Cees nog voor ze aan het maken is. Benjamin is om elf uur ook zijn bed weer uit. Hij staat te lachen als Michael vraagt of hij weer teveel gedronken heeft. ''Wat is teveel'', reageert Benjamin. Om half twaalf vertelt Michael Bas over de kast die hij aangeschaft heeft. Er komen namen op en er komt een gleuf in waar donaties in kunnen. Dat geld zal dan uiteindelijk weer naar het goede doel gaan.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.