Ivan krijgt stukje haar van Nicole. ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Ivan krijgt stukje haar van Nicole.

Een terugblik op de middag.

Een nieuw topic. Eindelijk. Ik wil heel veel zeggen, maar we gaan gewoon door met waar we gebleven waren. De livestreams. Sinds ons laatste bericht is er natuurlijk van alles gebeurd in Utopia. En daar gaan we met een razendsnel tempo doorheen om alle schade in te halen. Allereerst is er wederom veel gedoe geweest rondom het verjaardagsfeest van Cees. De welbekende tegenstanders kregen veel bijval van andere bewoners. ''Je ziet meteen de hielenlikkers naar de baas toe'', moppert Cees dan ook uren later. Alle details laten we achterwege, de hamvraag is gaat het feest door of niet? Want velen vinden 1400 euro voor slagerij van Kampen teveel geld. Ik weet het antwoord momenteel nog niet. :-)

Nicole laat voordat ze weg gaat nog even haar haren blonderen. Tijdens het blonderen laat ze weten hoeveel de pup heeft gekost. In totaal was het 470 euro waarvan 100 euro van zichzelf, 100 euro van Ivan en de rest van de BV. Want 'ik heb 10.000 euro binnen gebracht dus f*ck it' laat Nicole ons weten. Terwijl zij wacht tot haar haren kunnen worden uitgewassen hebben Dominique en Ivan een lang gesprek met elkaar. Het komt er een beetje op neer dat Dominique er voor Ivan gaat zijn wanneer Nicole is vertrokken. Wanneer hij boos is kan hij bij haar terecht om alles eruit te gooien. En zij relativeert het vervolgens. Eenmaal terug bij Nicole vertelt hij zijn emoties te hebben geparkeerd bij Dominique. Ook komen we te weten dat Arthur aanstaande maandag om 14:00 zijn eerste puppy cursus krijgt. Nicole is dan al weg dus ze vraagt Gina om mee te helpen.

Nicole heeft sowieso veel streamtijd gekregen vandaag. Want niet veel later knipte ze een stukje haar af om dit aan Ivan te geven. Wanneer hij het in ontvangst nam rook hij er even aan. Ze krijgt een kusje op haar voorhoofd en op haar lippen. Ivan is er blij mee, speld het vast aan zijn kussen en speelt er eventjes mee. We zijn zo terug met een nieuw bericht. Er is natuurlijk nog veel meer gebeurd in huize Utopia deze middag en avond.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.