Ivan kijkt filmpjes met honden. ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Ivan kijkt filmpjes met honden.

Nicole leert de pup zitten.

Langzaam maar zeker worden de bewoners weer wakker. Het is inmiddels bijna half 10 en minstens de helft van de bewoners zijn al uit bed. Een knappe prestatie! En ook één van de gasten die is blijven overnachten zien we al vroeg. Hij rookt dus we zien hem bij wat Utopia bewoners staan roken. Ook Nicole doet even een sigaretje zodat Arthur los kan rondlopen. De pup is flink aan de dunne en we zien een onsmakelijke substantie zo uit het poeperdje stromen. Dat moet dus even in de gaten worden gehouden. Verder heeft Mark - de Bed & Breakfast gast - prima geslapen. Alleen bewoner Mark moest zojuist even een extra kacheltje neerzetten omdat het best fris was. Hij haalde de kachel weg uit het huisje van Bas die vervolgens ook maar uit bed kwam.  ''Ja, ik heb dat ding ook gebouwd voor een jaar. Had niet verwacht dat die langer mee moest. Daarom is het verder ook niet geïsoleerd'', laat Nicole weten aan de Bed & Breakfast gast.

Ivan zit ondertussen nog altijd achter de computer met oortjes in zijn oren. We zien een aantal filmpjes met honden voorbij komen en Ivan kijkt er erg serieus bij. Sinds het 'incident' vanochtend is hij druk bezig met video's bekijken. Waarschijnlijk zoekt hij naar tips en adviezen om de puppy goed groot te brengen. Nicole is ondertussen de hele tijd druk in de weer met de pup. Ze laat hem uit en doet haar best om Arthur te leren zitten voordat ze hem los laat wandelen buiten. Ook binnen probeert ze hem iets aan te leren. Spelen met een speeltje en niet met andere dingen. Zoals we al een aantal dagen kunnen zien is het een moeilijke klus om een puppy groot te brengen. En misschien is dat precies wat Utopia ons wil laten zien. Begin niet zomaar aan het nemen van een hondje. Er komt meer bij kijken dan menigeen denkt.

Tussen al het gedoe door met de pup gebeuren er ook nog wat andere dingen. Zo zijn nog steeds niet alle bewoners hun bed uit gekomen. Wel zien we nog een andere Bed & Breakfast gast die zo ook lekker mag ontbijten. Mark is de hele ochtend al druk in de weer voor zijn gasten. Met veel positiviteit en optimisme! Wanneer Nicole naar Ivan toe loopt vraagt ze om zijn haar. Ze zou graag zijn haar mee naar huis willen nemen. Of zijn hele hoofd. ''Om lekker mee te knuffelen''. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.