Ivan had gedacht dat het wat zou worden tussen Dominique en Bjorn ~ Utopia Gekte

1/19/2016

Ivan had gedacht dat het wat zou worden tussen Dominique en Bjorn

Ivan ziet potentie in Dominique

Om kwart voor vier zien we Bas en Ramona in de studio waar ze weer druk aan het zingen zijn. Een uur later zien we dat Mark, Wim, Benjamin en Cees druk bezig zijn in de horeca keuken. Ze zijn de horeca keuken uit elkaar aan het schroeven en aan het veranderen. Om vijf uur zien we Gina aardappels schillen voor het avond eten en Bas en Dominique zijn inmiddels al een tijdje druk bezig met het strippen van de caravan en hem leeg halen. Om zes uur staat het eten op tafel en kunnen de bewoners dus aan tafel. Om zeven uur zien we Ivan en Benjamin buiten bij het rokersbankje. Ivan vraagt wat Benjamin van Dominique vind. ''Het is geen dom meisje, maar wel een beetje beschadigd door het leven'', aldus Benjamin. Volgens hem is Utopia een mooie plek om te helen. Hij hoopt alleen wel dat het goed blijft gaan tussen Dominique en Bas. En mocht het om wat voor reden dan ook toch niet werken dan moet ze in principe opnieuw beginnen.

''Wat vind je van de combinatie'', vraagt Ivan verder. ''Die vind ik opmerkelijk'', aldus Benjamin. Als Bas zijn type schetste was het alles behalve Dominique volgens Benjamin. ''Dus dat vind ik opmerkelijk. Ik hoop dat ze goed op zichzelf past''. Ivan had eerder gedacht dat het wat zou worden tussen Dominique en Bjorn. Of tussen Dominique en Benjamin. Hij lacht. ''Nee, Bjorn is al.. Bjorn is altijd de eerste drie dagen als er een vrouw binnen komt. Behalve bij Ramona heb ik het niet gezien. Is hij gewoon even drie dagen Bjorn. Ja zo is hij. Weet ook niet precies wat dat is'', legt Benjamin uit. ''Het is wel een flirt hoor'', aldus Ivan. ''Poeh'', reageert Benjamin. Hij vind het wel leuk dat ze wat hebben. ''Bjorn is zo kritisch. Die is echt van de top modellen-achtige internet plaatjes'', merkt Benjamin op. ''Het is geen lelijk meisje'', aldus Ivan. ''Nee, zeker niet'', is Benjamin het met hem eens. Ivan vind Dominique een lieve meid en ziet ook potentie in haar. ''Ze wil en dat is belangrijk''. Hij ziet potentie in haar in de zin dat ze dingen kan. ''Een bezig bijtje. Zoekende. Mooi om te zien''. Hij vergelijkt haar met Naomi. Die was eerst ook heel zoekende.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.