Ivan en Nicole hebben een emotioneel moment. ~ Utopia Gekte

1/10/2016

Ivan en Nicole hebben een emotioneel moment.

Energie instralen bij Do.

Terwijl Dominique haar tranen de vrije loop laat op de vide verschijnen er ook tranen op de andere livestream. Tranen van Ivan en Nicole die volop in het afscheidsfeestje zitten. De muziek staat hard aan, ze pakken elkaar stevig vast en ze kijken elkaar diep in de ogen. Zonder iets tegen elkaar te zeggen weten ze precies wat ze elkaar nu willen vertellen. Er volgt een kus en enkele seconden lang zijn Ivan en Nicole weg geweest van de Aarde. Ergens ver weg in hun eigen wereld. Wetende dat het allemaal wel goed komt. Grappenmaker Bas komt er al snel bij om het moment te beëindigen. ''Aaaahh ik wil er gewoon eventjes bij. En nu zoenen met zijn drieën'', roept hij enthousiast. Ze beginnen allemaal te lachen en Nicole vraagt grappend waarom Bas altijd alles moet verzieken.

Niet veel later liep Bas dus naar boven om te kijken bij Dominique. Daar schreven we zojuist dit en dit bericht al over.  ''Nederland mag best zien wat er met mij is gebeurd'', laat ze weten. Haar tranen zijn inmiddels weg en ze maakt zich weer zorgen over hoe ze er uit ziet. Victoria laat Do haar ogen dichtdoen en diep ademhalen. Victoria gaat energie bij Do instralen via haar handen. ''Alle dingen die je wenst en waar je van droomt, die gaan nu naar je toe komen. Alleen al omdat je deze stap hebt gezet. Omdat je het kan en wil. Omdat er ruimte gemaakt is omdat alle dingen die je aangedaan zijn weg zijn nu. Stukje bij beetje gaat het weg. Net zolang tot je op je eigen benen kan staan. En in de tussentijd ben ik je ruggengraat. En de rest van de mensen[...]''

Dominique onderbreekt het moment. Ze voelt dat ze haar spanning uit moet spugen. Ze krijgt een rol wc-papier van Victoria en ze vraagt of ze nog hulp nodig heeft. Of dat ze mee moet. Maar dat blijkt niet nodig te zijn. De regie gooit er iets te laat een streamlock in.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.