Ivan: ''Dan ga ik naar een bordeel''. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Ivan: ''Dan ga ik naar een bordeel''.

Hoe ga je in de sauna?

Gisteravond op bed hebben Nicole en Ivan nog even met elkaar gekletst. Op den duur kwamen ze op het onderwerp sauna terecht. Nicole gaat namelijk weleens naar de sauna, maar Ivan vind dat maar raar. Ivan vertelt zelf ook weleens naar een spa te zijn gegaan en dacht toen 'What the f*ck, dit is raar'. En is naar eigen zeggen meteen weggegaan. Hij is benieuwd of Nicole ook op het strand haar bikini topje los doet en shit. Zij beaamt dat waarop Ivan grapt nog wel even in Utopia te blijven dan. Nicole vraagt aan Ivan of hij het ook raar vind wanneer een vrouw haar borst tevoorschijn haalt om haar kind te voeden. En ook dat is voor Ivan raar. Nicole legt dus maar eens uit dat dit iets Europees is en dat dit in veel landen gebeurd. ''Oké dan ga ik naar een bordeel'', grapt Ivan dan. Ze dagen elkaar steeds meer uit op hun manier. Zo oppert Nicole vervolgens om dan maar naar een badpakken dag te gaan. Ze zijn het er in ieder geval over eens dat het een cultuurdingetje is. En Ivan zegt nooit te zullen 'verkazen'. Ivan maakt er een beetje grapjes over terwijl Nicole het heel serieus lijkt te nemen. Ze noemt Ivan frigide, die dat op zijn beurt weer ontkent. Nicole roept er steeds meer dames bij om steun te vinden. Maar ook Gina vind het vreemd om zonder kleding in de sauna te zitten. Ze heeft zelfs een keer van haar bazin gehoord dat ze een klant tegen kwam. Awkward!

Enfin, het niveau daalt steeds verder naarmate het gesprek hier langer over doorgaat. Ivan geeft aan er een beetje boos van te worden. Van de gedachte dat Nicole met haar BH open over straat loopt. Hij weet zijn gevoel alleen niet goed uit te leggen. Ook Gabriëlle komt er bij en zegt eenmalig in de sauna te hebben gezeten. Zij had destijds een cadeaubon gekregen en het was toen geen badpakkendag. Er zijn blijkbaar dagen waarop je verplicht iets moet dragen in de sauna. En dagen voor de mensen die liever niets dragen. Ivan vind het allemaal niet zo prettig om aan te horen. Hij douchte zelfs met zijn boxershort aan na het voetballen. Benjamin weet ook nog te vertellen dat er veel meer gebeurt in de kleedhokjes van het zwembad dan in een sauna. Gelukkig is er hoop voor Ivan. Nicole zegt niet meer ergens ontkleed te gaan zitten omdat ze nu een bekende Nederlander is. Al met al was het een grappig en interessant gesprek, maar de kleinste details hebben we toch even achterwege gelaten. :-)2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.