Ivan biedt Bas een helpende hand. ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Ivan biedt Bas een helpende hand.

Rob slaapt er goed op.

Deze middag laat Ivan weer eens zien hoe graag hij anderen helpt. Ditmaal is het Bas en Dominique die hulp krijgen van handige Ivan. Samen met Rob hebben ze nog eens naar de gaatjes in de caravan gekeken. En ze hebben het - als het goed is - vakkundig gedicht nu. Niet veel later is het weer Ivan die een handje komt helpen. Hij ziet Bas klungelen met een beetje kit bij het luchtroostertje. Ivan pakt een doek en haalt eerst als het stof er af. Vervolgens spuit hij de kit rondom het luchtrooster om er een plankje tegenaan te kitten. Het luchtrooster zit dus dicht nu. ''Hatseketats'', zegt Ivan tevreden. En nu hij toch bezig is kit hij meteen wat andere plekjes dicht.

Op de andere stream zien we dat Rob goed geniet van zijn dag. Hij is vandaag jarig en daardoor ook helemaal vrijgesteld van werkzaamheden. Niet dat hij anders wel had gewerkt, maar toch. Het is een aardig gebaar van zijn medebewoners. Hij ligt op de vide een dutje te doen tussen zijn verjaardagsballonnen. (Zie foto 4) Zijn medebewoners hebben de hele loods al leeggehaald. Over een paar uurtjes barst daar een groots feest los. Rowena is zelfs al bezig met haar make-up. Ze twijfelt nog steeds over de kleding die ze aan moet trekken. Dat blijft dus nog even een verrassing! Victoria en Dominique zijn ook met belangrijke zaken bezig: Hun nagellakje. Zo ook Cees en Bjorn. Laatstgenoemde scheert zich en Cees kamt zijn haren. De Utopianen moeten er vanavond weer op hun best uit zien. Bjorn haalt het scheermesje zelfs tussen zijn wenkbrauwen door. Dit om te voorkomen dat hij straks nog maar één lange wenkbrauw heeft.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.