''Ik zou het wel lachen vinden als ze naar Rotterdam komt'' ~ Utopia Gekte

1/23/2016

''Ik zou het wel lachen vinden als ze naar Rotterdam komt''

Gabriëlle belt met Arjuna

Om kwart voor twaalf zien we Michael de merchandise alvast uitstallen op en rond de merchandise tafel. De Utopia glazen worden neergezet. De shirts worden opgehangen. Het ansichtkaarten rek word neergezet en dan is hij natuurlijk ook de gedichten bundels, De kalender, De handtekeningenkaarten, het pittenspel, het collector's item en alle andere merchandise niet vergeten. Bas zien we vegen in het kantoor en Ramona is het woongedeelte van de loods aan het dweilen. Even later zien we Gabriëlle met Arjuna bellen. We horen dat hij vanavond niet kan komen dus praat Gabriëlle nog even met hem verder over andere dingen. Zo moet Arjuna Bas niet vergeten te noemen in zijn mails omdat hij Ramona ook coacht en laat Arjuna weten dat de dag waarop Cees jarig is ook nog om een andere reden speciaal is. Dat was namelijk de dag waarop Arjuna voor het eerst in Utopia langs kwam. Gabriëlle spreekt met Arjuna af dat ze elkaar snel weer spreken. Daarna hangt ze op en vertelt ze het nieuws aan haar mede Utopianen. ''Arjuna kan niet komen. Hij heeft een winter barbecue met de familie en dat kan hij niet afzeggen''.

Om iets na twaalven zien we Rob en Dominique buiten in het zonnetje zitten. Rob vertelt dat Stefanie er over na zit te denken om naar Rotterdam te komen. Zijn familie is zo van ''kom gezellig''. Net had Rob het er ook al over met Rowena, maar omdat we toen te laat in het gesprek kwamen wisten we niet zeker of het over Stefanie ging. ''Leuk dat ze haar zo omarmen, maar jullie hebben geen relatie toch'', reageert Dominique. ''Nee, maar mijn familie is gek op haar dus die passen goed op haar. [...] Het gaat goed met haar. We merken dat ze veel sterker is geworden door hier. Ik zou het wel lachen vinden als ze naar Rotterdam komt'', vertelt Rob. Op 15 februari(?) gaat ze ook samen met Naomi naar een feest vertelt Rob verder. Dominique benadrukt dat in een andere setting Rob en Stefanie misschien wel wat kunnen zijn, maar Rob is nu met ''hier'' bezig. Al zal ze altijd zijn maatje blijven.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.