''Ik zou het op wel meer mannen hier kunnen doen. Ik ben niet zo moeilijk'' ~ Utopia Gekte

1/13/2016

''Ik zou het op wel meer mannen hier kunnen doen. Ik ben niet zo moeilijk''

''Zou Bas verliefd zijn op Do''

Na de presentatie duiken Bas en Dominique hun caravan weer in. ''Wat vond je van gister na het feestje'', vraagt Bas terwijl Dominique gordijntjes ophangt. ''Daar ben ik nog niet uit'', reageert ze. ''Ik weet het niet. Heb jij een mening?''. Bas zegt dat hij misschien minder had moeten drinken. ''Maar ik heb volgens mij geen gekke dingen gezegd. Dronken mensen spreken altijd de waarheid. Je was lief gisteren''. Dominique bedankt hem. ''Ik was echt een emotionele poep lap'', aldus Bas. ''Soms is dat goed toch'', vind Dominique. ''Heel soms'', reageert Bas. Wel schaamt Bas zich dat hij teveel heeft gedronken. Daar is hij tegen in Utopia. Dominique laat even later weten dat ze denkt dat het niet goed is om overdag samen in de caravan te blijven. Het is niet goed dat ze zich alleen bind aan zijn gezelschap en volgens haar word er ook al over ze gepraat.

Binnen in de loods is ondertussen ook een gesprek gaande tussen onder andere Ramona, Rowena en Michael. ''Zou Bas verliefd zijn op Do'', vraagt Michael. ''Wat denk jij'', vraagt Ramona. ''Ze gaan toch samen in de caravan'', antwoord hij. Hij vraagt het puur uit eigen belang. ''Zou je hem willen'', vraagt iemand. Michael antwoord daar niet op, maar het is vrij duidelijk dat hij Bas wel ziet zitten. ''Het zou kunnen schat'', antwoord Ramona dan maar op de vraag of Bas verliefd is op Dominique. Maar volgens Rowena is Bas altijd amicaal en blij. ''Zou je het op hem kunnen doen'', vraagt Ramona vervolgens aan Michael. ''Ik zou het op wel meer mannen hier kunnen doen. Ik ben niet zo moeilijk'', laat hij weten. De dames beginnen vervolgens de namen van alle mannen op te noemen en bij elke naam ontkent Michael. Uiteindelijk word duidelijk dat hij Benjamin en Bas wel ziet zitten. Benjamin omdat hij zo'n leuke lach heeft. ''Maar dan moet hij wel alleen maar lachen dan''.

''En jij ook een beetje. Jij lijkt ook een beetje op een jongen'', aldus Michael tegen Rowena. Ramona laat vervolgens weten Benjamin ook wel leuk te vinden. En Mark omdat hij heel leuk kan dansen. ''Hij is echt een fatoe. [...] Hij gaat los. gaat de hele avond door. Hij stopt niet, echt heel leuk''. Wel zou Ramona nooit wat op tv doen. Vervolgens loopt het gesprek al snel uit de hand als ze het over rare voor en achternamen hebben. Bijvoorbeeld iemand die ''Dick Cock'' heet. Ramona gaat er stuk om. Als Bas aan komt lopen stelt Michael hem maar gewoon de vraag. Recht op de man af. ''Ben je op Dominique verliefd. Eerlijk zeggen hé''. Bas antwoord meteen met ''nee''. Waarna Michael zegt dat hij van de week wel bij Bas komt logeren. Bas vind dat prima, maar vannacht slaapt Cees er al.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.