''Ik word aangevallen door de groep en niemand zegt er bij haar iets van'' ~ Utopia Gekte

1/10/2016

''Ik word aangevallen door de groep en niemand zegt er bij haar iets van''

Nicole tatoeëert Victoria

Om tien over half twee zien we Nicole nog steeds in de tattoo shop. Net was ze daar nog in gesprek met Gabriëlle, maar inmiddels is ze Victoria aan het tatoeëren. Cees is ondertussen met Mark in gesprek aan de picknicktafel over hetzelfde onderwerp waar hij het eerder al met Rowena over had. Het aanschaffen van het hondje. Het is niet overlegt. Er is ooit een go voor gegeven door een hele andere groep. Nicole had er volgens Cees schijt aan en ging hem toch gewoon bestellen. Nicole zou honderd euro hebben betaald. Ivan honderd euro hebben betaald. En dan nog 200 zoveel euro vanuit de BV. Volgens Cees mag je die 100 euro niet eens gebruiken voor privé aankopen. ''Ik word aangevallen door de hele groep. Niemand zegt er bij haar iets van.''. Mark zegt dat hij geen idee had wat de hond kostte tot ze naar hem toe kwamen. Er volgt een streamlock

Om zes over twee hebben we weer beeld en zien we dat Cees en Mark nog steeds met elkaar in gesprek zijn. Cees begint ook weer over het drankgebruik. Dat ze door zoveel te drinken ook een flink geldbedrag in de kas zijn misgelopen voor de prijs die de Utopiaan van het jaar mee krijgt. Ook benadrukt hij dat ze nooit met uren werken. ''Uren berekenen. Kijk eens naar de plotter. Daar gaat superveel tijd in zitten. De materialen zijn superduur en je bent er veel te lang mee bezig'', aldus Cees. Mark is het er mee eens en heeft aardig wat plotter materialen de prullenbak in zien verdwijnen. ''Honderden euro's''. Volgens Mark lopen alleen de glazen goed. En volgens Cees kan je bij iedere ''boerenpummel'' glazen laten bedrukken voor een paar centen. Mark benadrukt dat mensen het leuk vinden om te zien dat ze er mee bezig zijn.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.