''Ik was er niet op uit en wilde het ook niet'' ~ Utopia Gekte

1/16/2016

''Ik was er niet op uit en wilde het ook niet''

''Eén ding is zeker. Ik krijg flinke post''

Om half twee komt de groep sporters het terrein op. In de loods worden ze ontvangen en daarna gaan ze naar de gym. We hadden begrepen dat ze de obstakel run zouden gaan doen, maar wij krijgen ze eigenlijk alleen maar in de gym te zien. Misschien vanwege het weer omdat de obstakel run dan niet veilig genoeg is en te glad is om de obstakels te gebruiken. Of misschien hebben ze wel ook de obstakel run gedaan maar is het dan gewoon niet in beeld gekomen. Om drie uur zien we Dominique samen met Victoria op het rokersbankje zitten. ''Bas en ik vinden elkaar leuk en iedereen mag het weten'', aldus Dominique. ''Wat leuk'', reageert Victoria iets te enthousiast. Ze vind het zo leuk. Dominique vond dat ze het Victoria moest vertellen omdat Victoria de eerste was die het haar gevraagd had en nu meerdere personen in de loods het al weten en Victoria één van de personen is die het nog niet wist. Dominique wilde niet dat Victoria het via via zou horen.

''Ik was er niet op uit en wilde het ook niet. Ik ging daar ook niet slapen zo van daar ligt Bas. Maar je hebt gesprekken, leert iemand inhoudelijk beter kennen en daar is bij mij een vonk overgeslagen'', legt Dominique uit. Ze vind het leuk en moest het Victoria wel vertellen. Victoria vind het leuk voor haar. Ze vind dat ze het ook verdiend en is heel blij voor haar. De dames omhelzen elkaar. ''Ik ben blij voor je. Geniet ervan'', aldus Victoria. ''Één ding is zeker. Ik krijg flinke post'', aldus Dominique. Victoria moet lachen om die opmerking. ''Mafkees''. Om half vier zijn ze in de gym weer klaar met sporten. Ivan leest per persoon voor hoeveel punten ze behaald hebben. Daarna gaan ze weer terug de loods in om te lunchen. Gina heeft broodjes gemaakt voor twee van de gasten en de andere sporters krijgen een patatje en/of snack.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.