''Ik voel me echt een of andere baviaan'' ~ Utopia Gekte

1/08/2016

''Ik voel me echt een of andere baviaan''

''Nog één dag''

We zijn weer een aantal uren verder en er is weer van alles gebeurd. Laten we beginnen bij Dominique en Rowena die deze avond weer samen de koeien hebben verzorgd. Ramona laat rond zeven uur weten boos te zijn. Ramona vind zichzelf dik en lelijk, is onzeker en heeft geen zelfvertrouwen. Ze heeft het idee dat ze soms buiten de groep staat omdat ze een ''dikzak'' is. Wim laat deze avond een tatoeage zetten in de tattoo shop. Nicole vertrekt maandag dus hij grijpt zijn kans nu het nog kan. Om tien over acht zien we Bas en Ramona in de gym. Ramona staat op de loopband en Bas is er weer bij als coach. De loopband is trouwens niet het enige apparaat waar Ramona mee bezig is geweest deze avond. Ze krijgt weer een hele work-out en moet uiteindelijk ook weer boksen. Niet alleen Ramona duikt deze avond de gym in. Om negen uur zien we Bjorn en Dominique namelijk ook weer in de gym om te sporten. Bjorn gedraagt zich weer als coach en vertelt Dominique wat ze moet doen en hoe ze dat moet doen. Bjorn doet niet met alle oefeningen mee, maar zodra Dominique moet gaan planken besluit Bjorn ook mee te doen.

Terwijl die twee dus druk bezig zijn in de gym zien we dat Nicole inmiddels met de volgende tatoeage bezig is. Dit keer is Gabriëlle aan de beurt. Ook zij grijpt nog snel de kans nu het nog kan. In de tattoo shop is voornamelijk het vervelende geluid van de tattoo gun te horen dus schakelen we maar weer over naar Bjorn en Dominique. ''Ik voel me echt een of andere baviaan omdat ik er bij sta als een of andere... Kont naar achteren. Kan iedereen het zien? Rug hol en naar de navel'', aldus Dominique terwijl ze aan het trainen is. Even later vraagt ze of Bjorn het niet saai vind om anderen te trainen. ''Nee eigenlijk niet'', laat hij weten. Hij vind het leuk om uiteindelijk het resultaat te zien en dat mensen er plezier in krijgen. Volgens Bjorn vind niemand het namelijk leuk als ze net beginnen met sporten. Mark, Rob, Benjamin en Wim zijn ondertussen aan het darten en even later zien we Nicole en Ivan samen op bed. ''Nog één dag'', horen we Ivan zeggen. Er volgt een streamlock waardoor we niet weten wat nog maar één dag duurt. ''Stuurt iemand anders naar huis'', horen we Nicole zeggen als de streamlock weer voorbij is. Helaas blijft het onduidelijk waar ze het over hadden.

Om tien uur begint Cees weer over zijn verjaardag. ''Al dat gezeur er over nu'', klaagt hij bij Gabriëlle en Bas. Rob zou hebben gezegd dat ze dan een hele dag moeten werken zonder er iets aan te verdienen. ''Achteraf denk ik wat heb ik me op mijn hals gehaald. Ik had beter niks kunnen organiseren. Het is net alsof ze je. Vooral bij Bjorn. Die gunt het je niet. Hij weet alles beter dat is het gewoon. Zo flauw, maar goed laat maar'', aldus Cees. Hij staat op en loopt weg. ''Je bent gekwetst hé. Ik merk het'', roept Gabriëlle hem achterna. ''Behoorlijk ja'', reageert Cees.

Om half elf zien we Dominique en Bjorn in gesprek op de vide. Dominique denkt dat ze het goed had kunnen vinden met Armanda. Ze vond haar supermooi met dat haar en zo. Gabriëlle en Bas maken het ondertussen gezellig in het woongedeelte van de loods door een aantal schaaltjes met lekkers op tafel te zetten. Vele bewoners zitten daar namelijk te chillen en ook de B&B gasten zijn natuurlijk aanwezig en moeten vermaakt worden. We gaan maar weer terug naar Dominique en Bjorn. ''Als je drie dingen aan jezelf mocht veranderen''. Dominique is benieuwd wat Bjorn dan aan zichzelf zou willen veranderen. ''Het feit dat ik me over alles druk kan maken'', laat Bjorn weten. Hij zou graag meer schijt willen hebben. Een beetje zoals Bas. Er volgt een streamlock waardoor we uiteindelijk de andere twee dingen niet meer mee kunnen krijgen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.