''Ik vind meiden gewoon een beetje spannend en eng'' ~ Utopia Gekte

1/14/2016

''Ik vind meiden gewoon een beetje spannend en eng''

Gabriëlle wil post van Naomi en Nicole

Nadat Ramona Dominique op de foto heeft gezet zien we Dominique om kwart voor vier samen met Gabriëlle op de bank zitten. Eerder vandaag werd Dominique al ondervraagt door Victoria en nu wil Gabriëlle van alles van haar weten. Gabriëlle vraagt bijvoorbeeld of Dominique bang is om bij haar en de andere meiden in de buurt te komen. ''Niet bang'', zegt Dominique. Ze wil gewoon de andere dames niet in de weg zitten. Ook wilde ze Ramona even de plek en tijd geven. Als het weer goed zit met haar emoties komt Dominique er weer bij. Gabriëlle begint even later ook over de caravan. ''Vind je het vervelend? Snap je waar het vandaan komt'', vraagt Gabriëlle als Dominique aangeeft dat er al meer mensen naar gevraagd hebben of over praten. Dominique zegt te snappen waar het vandaan komt, maar ze wil er geen groot ding van maken. ''Ik heb liever geen commotie. Als ik nu terug kom maak ik er een ding van''. Dominique wil ook niet dat mensen er een naar gevoel bij hebben.

Gabriëlle denkt dat Dominique zichzelf een beetje buiten de groep heeft gesteld. Ze denkt dat mensen niet weten wie Dominique is. Als Dominique veel in de caravan is krijgen haar medebewoners ook niet de kans om haar te leren kennen, al kunnen die medebewoners ook zelf naar de caravan toe lopen om Dominique te leren kennen. Dominique voelt het als een ongemak om zichzelf op te dringen. Ze vind iedereen speciaal, bijzonder en leuk. Gabriëlle zegt geen hoogte van Dominique te krijgen. Maar dat kan ook een tijdje duren. Ze neemt Naomi als voorbeeld. Bij haar duurde het ook een tijdje voor ze elkaar pas echt leerden kennen. Dominique zegt zichzelf iets anders te zien dan Ramona, Gabriëlle en Rowena. Hun zijn wat meer open en gebruiken straat taal. Dominique snapt het niet en voelt zich dan een last. Dominique zegt het moment af te wachten, maar Gabriëlle denkt dat als Dominique heel lang wacht er niks meer van terecht gaat komen en dat is jammer. ''Zou kunnen'', aldus Dominique.

Gabriëlle wil Dominique meer bij dingen gaan betrekken als Dominique het zelf moeilijk vind om er bij te komen zitten. Dat zou Dominique fijn vinden. ''Ik vind meiden gewoon een beetje spannend en eng, ik kan er niks aan doen. Wat jullie van me vinden''. Er volgt een streamlock. Na de streamlock gaat het gesprek al snel over op onzin dingen. Zoals dat Gabriëlle beenhaar bij vrouwen vies vind. Veel haar bij vrouwen vind ze vies. ''Dat is mijn vacht'', grapt Dominique. Lekker warm. Maar ze maakt een grapje. Ze heeft gewoon niet goed geschoren vanochtend legt ze uit. Op den duur komen ook Naomi en Nicole ter sprake. Gabriëlle wil post van Naomi en Nicole. ''Het is raar als je beste vriendinnen de poort uitgaan. Dan moet je weer met anderen...''. Gabriëlle maakt haar zin niet af. Ze is met iedereen wel goed, maar met de een wat meer dan met de ander. Dominique vertelt dat ze altijd aan het nadenken is. Daar moet ze eigenlijk mee stoppen, maar het is heel moeilijk. ''Ontzettend moeilijk''. Gabriëlle denkt dat Utopia goed is voor Dominique. Dominique moet haar eigen mening ontwikkelen, ze heeft naar eigen zeggen nog geen eigen mening. ''Vind je dat ik iets anders moet aanpakken?'' Gabriëlle denkt dat het slimmer was geweest en beter voor Dominique had uitgepakt als ze nog even in de loods was gebleven. Dominique vraagt wat ze moet doen. Gabriëlle heeft daar geen antwoord op. Ze vind het moeilijk.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.