''Ik vind je echt vervelend. Zwaar kut ofzo'' ~ Utopia Gekte

1/30/2016

''Ik vind je echt vervelend. Zwaar kut ofzo''

Kuikentjes in Utopia

Om vijf voor half drie zien we in de wei een moeder kip(?) rondlopen met kuikentjes. We zien ongeveer vijf/zes kuikentjes achter de moeder aanhollen. Eén van de kuikentjes zit aan de andere kant van het hek en moeder kip(?) springt heen en weer over het hek om dan weer even bij het ene kuikentje te zijn en dan weer bij de andere. Voor het kuikentje is het hek alleen te hoog om over heen te komen. Het is voor ons dan ook de vraag hoe dat beestje überhaupt aan de andere kant van het hek terecht is gekomen. Hij kan er niet overheen en dat is best zielig. Terwijl het beestje hard aan het piepen is vertelt Cees binnen in de loods dat hij straks rond drie uur ook bezoek krijgt. We zijn benieuwd of zijn bezoek wel in beeld komt, dat van Gabriëlle is tot nu toe nog steeds niet meer in beeld geweest. Mark vertelt dat als het goed is hij vrijdag zijn bezoek krijgt.

Om vijf over half drie loopt Bas de wei in, regelrecht op de kuikentjes af. ''Wat hoor ik dan. Awh hoe cute! Hoe dan? Waar kom jij dan vandaan. Heb je er nog meer? Owh. Dit is wel heel schattig. Nee rustig maar ik doe niks'', aldus Bas. Bas heeft de kuikentjes dus ontdekt en heeft het kuikentje dat aan de andere kant van het hek stond opgetild en weer bij zijn moeder en zusjes en broertjes gezet. De moeder schrok daar even van. ''Hoe dan?'', vraagt Bas zichzelf nogmaals af. ''Zo schattig. Hoe ga ik dit oplossen? Een doos!''. Bas loopt naar de loods toe en probeert op fluistertoon Ivan wakker te maken, maar die reageert niet. Bas loopt door naar de horeca keuken. ''We hebben gewoon kuikens. Een stuk of zes ofzo'', vertelt hij enthousiast. ''Awh ik wil zien'', reageert Dominique. ''Mag niet'', grapt Bas, maar daarna vraagt hij haar alsnog mee. ''Ik vind je echt vervelend. Zwaar kut ofzo'', reageert Dominique. ''Kom we gaan samen kuikens kijken'', horen we Bas nog net zeggen voor er weer een streamlock ingezet word. Na de streamlock zijn Bas, Dominique en de kuikens niet meer in beeld. Hoe het dus afgelopen is en wat Bas met de doos van plan was zullen we voorlopig niet weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.