''Ik vind het apart dat ze nu in een caravan slapen'' ~ Utopia Gekte

1/13/2016

''Ik vind het apart dat ze nu in een caravan slapen''

''Bjorn is een beetje jaloers op Bas''

Om tien over half twaalf zien we Rob, Wim en Bjorn in het kantoor. Rob vraagt aan Bjorn wat hij ervan vind dat Dominique samen met Bas in een caravan slaapt. ''Dat zij opeens met zijn tweeën in een caravan wonen. Dat vind ik een beetje apart. Eerst was het een experiment, maar nu wonen er twee mensen buiten de loods in een caravan. Dat zij daar aan mee doet. [...] Ik vind het niet slim van haar, maar dat ter zijde. Ik denk dat ik binnen twee maanden thuis was geweest als ik dit had gedaan'', antwoord Bjorn. ''Is ook zo'', vult Wim aan. Niet veel later staat Dominique opeens ook in het kantoor. ''Hoe bevalt het in de caravan'', vraagt Rob. ''Ja lekker ruften daar. Blijft zo lekker hangen ook'', antwoord ze. Vervolgens vraagt ze hoe het op de vide was. ''Ja het is nog nooit zo leuk geweest. [...] Bjorn is een beetje jaloers op Bas''. Dominique en Bjorn vragen tegelijkertijd waarom. ''Omdat hij naast me ligt? [...] Er zit een metertje tussen hoor''. Ze lachen.

Zodra Dominique weer weg is noemt Bjorn haar een beetje freaky. Ook laat hij doorschemeren niks met Dominique te willen. Rob vraagt of hij haar ook niet zou willen als ze naakt voor hem zou staan. Misschien, maar dan zou dat komen omdat hij er al zo lang zit. Bjorn laat weten dat er dingen zijn waardoor hij zegt. ''Nee, absoluut niet''. Hoe ze is. Onzeker is niet iets wat verkeerd hoeft te zijn vind Bjorn, maar Rob valt meestal niet op onzeker. ''Dan word het zo'n papa dochter verhouding''. Bjorn vertelt dat Dominique het na dag twee al had over haar haren kort knippen en een piercing in haar gezicht. ''Ik denk oké. Ik zeg dat moet je niet doen. Is zonde. [...] Ze wil niet dat het om uiterlijk gaat''. Bjorn vertelt dat ze vandaag geknipt gaat worden door Gina en dat ze haar haren echt kort wil gaan doen. Bjorn vind dat niks. ''Maar des te beter. Dan hoef ik me geen zorgen te maken''. Bjorn laat weten niet zo snel verliefd te zijn. Volgens Rob is het ook een vuurtje dat je aanwakkert. ''Als het die kant op gaat kan je het blokken. [...] Ik vind het apart dat ze nu in een caravan slapen'', aldus Bjorn.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.