''Ik trek net mijn broek naar beneden'' ~ Utopia Gekte

1/23/2016

''Ik trek net mijn broek naar beneden''

Bas laat scheet terwijl hij op de foto gaat

Om negen uur zien we Rob met een bezoeker achter het kak huis. Ze hebben het over het bezoek dat aan het hek kwam de afgelopen nacht. De bezoekster heeft het filmpje gezien. Stefanie(?) had het door gestuurd. ''Ik had het wel even nodig'', laat Rob weten. ''Geef haar maar een hele dikke knuffel en zeg maar dat ze naar Rotterdam moet komen''. Ramona komt er opeens bij staan. ''Ik trek net mijn broek naar beneden'', grapt Rob. Vervolgens horen we iemand fluisteren met Ramona. Erg slecht verstaanbaar, maar we denken de naam Naomi te verstaan. Er volgt een stream wissel. We zien wat mensen bij Baas Beach lopen voor er weer overgeschakeld word naar Benjamin die bij de jassen staat. Ramona en Cees zien we achter de merchandise staan en Ivan, Gina, Mark en Benjamin zien we even later in Le Luifel. Er is namelijk even pauze dus de loods is gedeeltelijk leeg gelopen en er staat een grote rij voor Le Luifel. ''Mijn dochter is helemaal fan van jou. We moeten met jou op de foto'', horen we een bezoeker tegen Bas zeggen. ''O ik heb een scheet gelaten. Ik ben helemaal gespannen'', aldus Bas terwijl hij met de mensen op de foto gaat.

Arjuna is er deze avond ook bij ook al liet hij eerder vandaag in een telefoon gesprek met Gabriëlle nog weten dat hij niet kon komen. Om iets voor half tien stappen Gabriëlle, Victoria, Benjamin en Rowena het podium weer op. Ze gaan een gedicht voordragen. ''Spoken word''. Rowena vraagt stilte in de zaal. Terwijl Dominique haar make-up snel bij werkt in de paarse kamer begint Victoria met het gedicht. Daarna volgt Rowena, Gabriëlle, Benjamin en uiteindelijk eindigen Victoria en Rowena door elkaar heen. ''Geniet vooral. Eet een frietje bij Le Luifel. Neem een kijkje bij de merchandise en geniet vooral. Er is maar één live in de loods zoals dit'', aldus Rowena. Ook bied ze weer haar excuses aan voor haar taalgebruik. ''Je kan alleen maar weten hoe het is als je daadwerkelijk hier binnen bent''. Vervolgens zien we Bas en Mark op het podium om samen een liedje te zingen. ''Nog even voortbordurend op poëzie. Het lied gaat om...'', Bas maakt zijn zin niet af. ''Dat we het nog steeds niet weten'', vult Mark aan. '"Wat weten we nog steeds niet'', vraagt Bas. ''I still don't know'', reageert Mark. Vervolgens beginnen ze het liedje ''I still don't know''  te zingen. Het klinkt weer niet echt top, maar bij deze heren was het ook vooral de bedoeling om grappig te zijn en dat zijn ze. Benjamin staat er al snel bij te springen op het podium en Gabriëlle, Rowena en Bjorn staan lachend toe te kijken. ''Dankjewel, dankjewel. Dat was hem alweer. Mensen bedankt'', horen we Bas zeggen als ze weer klaar zijn.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.