''Ik laat het ze gewoon lekker uitvechten'' ~ Utopia Gekte

1/05/2016

''Ik laat het ze gewoon lekker uitvechten''

''Het is echt een Bjornie, het komt helemaal overeen''

Om kwart voor acht zien we Gabriëlle met Benjamin een gesprek voeren in de keuken. Ze hebben het over Ramona. Gabriëlle kan wel dingen zeggen zoals ''pak niet teveel frietjes'' en soms betrapt ze Ramona als ze chips of frisdrank aan het pakken is. Dan heeft Gabriëlle maar één blik nodig waarna Ramona naar haar toe komt zo van ''maar ik wil het zo graag''. Gabriëlle is van mening dat Ramona het zelf moet doen. Het moet ook vanuit haar zelf komen. Gabriëlle is Arjuna en Joey dankbaar, maar eigenlijk heeft ze het zelf gedaan. Om kwart over acht zien we Rowena, Ivan en Ramona bij de koeien. De twee dames helpen hem bij het uitmesten van de stal en het verzorgen van de koe, de kippen en het paardje. Het hondje ligt ondertussen bij Victoria op schoot te knuffelen. Even later zien we Dominique en Bas op het rokersbankje. Dominique vertelt dat ze geen zin heeft om naar de sportschool te gaan. Ze heeft geen trainmaatje. Ze vind de vrouwelijke sport apparaten ook s*ksistisch. ''Dan moet je je billen gaan trainen en moet je over een apparaat heen liggen'' En dan staan de mannen daarachter met dumbells kracht te trainen en te kijken. Misschien is het wel niet zo en maakt ze het zelf zo, maar zo zit het wel in haar hoofd.

Om tien over half negen zien we Bas samen met Gina op de bank zitten. Gina moet Bas tien minuten lang een hoofdmassage geven. Een lange tijd gebeurd er niet veel bijzonders in de loods. Om kwart over tien laat Victoria aan Ivan weten dat haar bundel af is. Ze wil er voor gaan zitten met Ivan. ''Zonder punt of komma'', gaat de bundel waarschijnlijk heten. Nicole wil dat het gedicht wat Victoria namens Nicole voor Ivan gemaakt heeft er ook in komt. Victoria vind dat prima zolang Nicole dat ook goed vind. Bij Nicole is ondertussen al opgevallen dat er meerdere heren achter nieuwkomer Dominique aan zitten. ''Do komt binnen en zie je dan niet wat er gebeurd. Moet je maar eens op Bjorn letten'', vertelt ze aan Rowena. Volgens Rowena is het ook een precieze match. ''En dan van die opmerkingen tussen Rob en Bjorn'', aldus Nicole. ''O dus Rob is ook aan het strijden. [...] Het is echt een Bjornie, het komt helemaal overeen'', aldus Rowena. Wim vind haar ook een lekkerding, maar ze is kleiner dan hem en dat vind hij toch wel echt een dingetje. Hij denkt ik laat het ze gewoon lekker uitvechten.

Bjorn gaat vannacht blijkbaar ook in de wellness slapen. Zijn medebewoners denken dat hij dat doet omdat Dominique daar slaapt. ''Oké maar bij Naomi wilde hij niet? Hij zag haar binnenkomen tijdens de markt en was helemaal flabber gasted. Straks blijft hij. Als mijn man binnenkomt blijf ik ook'', aldus Gabriëlle als ze buiten bij het rokersbankje staat. ''Please laat een man binnenkomen voor Gabs'', aldus Ramona. Ze beseffen dat als Bjorn daar ook wil slapen er eigenlijk nog een bed bij moet in de wellness. Gabriëlle gaat niet met een bed sjouwen, dat moet hij dan zelf doen vind ze. Bas komt vervolgens met het idee om Gabriëlle en Rowena samen in een bed te laten slapen en dan Ramona en Dominique er naast elk in een apart bed. Dan is er nog één tweepersoonsbed over voor Bjorn en Bas. Om half elf zien we Nicole, Rob, Wim, Cees, Benjamin, Mark en Gina op de bank met chips. ''Wat is jouw doel'', vraagt Cees aan Wim terwijl hij over zijn buik wrijft. ''Nee mijn buik die hoort bij mij'', laat Wim weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.