''Ik krijg weer een aanval'' ~ Utopia Gekte

1/10/2016

''Ik krijg weer een aanval''

Een heerlijk ontbijtje voor de B&B gasten

Goedemorgen op dag 740 van het Utopia avontuur. Op het moment is het nog erg rustig in de loods dus laten we eerst maar even terugblikken op wat er gisteravond en vannacht nog gebeurd is. Om elf uur 's avonds liet Cees weten weer een allergie aanval te krijgen. ''Is het niet gewoon stress'', vraagt Gabriëlle hem. ''Wist ik het maar. [...] Het begint weer, mijn benen zitten er helemaal onder. Ik zit er helemaal onder man. Hat begint weer. Het begint net en zal wel weer erger worden. Mijn benen zitten er ook al onder'', aldus Cees terwijl hij zijn armen aan de bezoekers en zijn mede bewoners laat zien. Verder is er over gisteravond niet zoveel meer te melden. Vele bewoners hebben lange tijd op de bank zitten kletsen en Gina was weer lekker luidruchtig. Om één uur zien we Bas en Dominique in de studio. Daar voeren ze een lang gesprek totdat Dominique om kwart over twee weer de loods in gaat. Dominique vertelde onder andere dat als ze niet kan slapen ze netflix kijkt en ze hoopt dat er een hunk binnenkomt. Om iets over half vier zien we Cees zijn bed weer uitkomen om iets te drinken en te eten te pakken en vervolgens om vier uur zijn bed weer in te duiken.

Om kwart voor zeven zien we Nicole de hond even uitlaten om vervolgens weer snel terug haar bed in te duiken. De eerstvolgende personen die hun bed uit komen zijn Ramona en Rowena. Het is dan tien voor acht en ze gaan samen naar de stal om de koeien, kippen en Sascha te verzorgen. Op stream één is dan al een lange tijd een storing gaande. Daar is geruis te horen, maar op zo'n hard volume dat je er bijna een gehoorbeschadiging van zou krijgen. Om ongeveer tien voor half negen zijn de dames weer klaar bij de stal en keren ze weer terug naar de loods. De B&B gasten zijn inmiddels ook wakker en Ivan maakt Cees en Benjamin wakker die voor de B&B gasten moeten zorgen. Ivan lijkt zijn bed weer in te duiken en Ramona en Rowena hebben waarschijnlijk hetzelfde gedaan. Om kwart voor negen lijkt iedereen dan ook nog in bed te liggen op Benjamin en Cees na die de tafel in de horeca keuken hebben gedekt en in de keuken een ontbijtje aan het klaarmaken zijn. Cees haalt alles uit de kast. We zien hem een mooie schaal met salade maken. Drie B&B gasten zien we op de andere stream al rondlopen in een donkere loods. Eén van de B&B gasten geeft aan het koud te hebben gehad. Ze kon niet eens uit bed komen zo koud was het. ''Dan moeten we maar eens nagaan of het wel gaat in deze tijd'', reageert Cees. De B&B gasten beginnen over het krijgen van een tegoedbon zodat ze nog een keer terug kunnen komen. Cees reageert er op door te lachen.

Om kwart voor tien kunnen de gasten aan tafel om te ontbijten. Er zijn onder andere broodjes, eitjes en een salade. Cees heeft voor de B&B'ers zelfs kleine kwarteleitjes gebakken in een poffertjes pan. Dat vind hij er zo leuk uit zien. Uiteindelijk als de B&B'ers lekker zitten te ontbijten schuiven ook Benjamin en Cees aan. Ze ontbijten mee en er ontstaat al snel een gezellig gesprek. Om tien over tien is dat nog steeds het enigste wat we te zien krijgen. Op de andere stream zien we slapende mensen. Ook is de storing nog steeds gaande. Het is dus aan te raden om voorlopig alleen stream twee, drie en vier te volgen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.