''Ik hoop niet dat ze teleurgesteld zijn'' ~ Utopia Gekte

1/01/2016

''Ik hoop niet dat ze teleurgesteld zijn''

''Ik vind het echt moeilijk om Utopia los te laten''

Nadat Ivan kenbaar heeft gemaakt dat hij Naomi naar huis gaat sturen, zien we Naomi huilen. Toch weet ze niet veel later een speech te houden. ''Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Toen ik het hoorde dacht ik, ik wil wel graag naar huis, maar ik heb thuis geleerd dat ik nooit op mag geven ook al heb ik het fucking zwaar. Dus voelt het wel een beetje als opgeven. Ik vond het te makkelijk om zo de poort uit te lopen eigenlijk. Ik weet ook dat jullie.. Er zijn lieve nieuwe mensen binnen gekomen die hier een mooie reis gaan maken. Wat ik heb mogen doen die kans moeten jullie ook krijgen en de mensen die binnenkomen zullen een mooie reis er voor terug krijgen als ik nu naar huis ga. Ik vind het echt moeilijk om Utopia los te laten. Het heeft me kapot mooie dingen gegeven. Liefde en vriendschappen die ik hier heb opgebouwd, maar ik ben ook echt op. Ik heb mezelf heel vaak moeten herpakken. Gesprekken gehad. Ik ga altijd door tot het einde, maar het is goed. Ik kan hoe dan ook trots de poort uit''. 

Rowena zegt dat ze Naomi gaat missen. ''Ik jou ook schat''. Bas zegt dat Naomi het niet moet zien als opgeven, maar als opofferen. Gabriëlle vind dat Naomi een applaus verdiend voor wat ze daar bereikt heeft het afgelopen jaar. ''Het is goed. Als jullie niet gaan knallen weet ik het ook niet hoor. Ik laat jullie nog niet los hé. Mijn Utopia gaat buiten verder''. Volgens Rowena staan er buiten hele mooie dingen op haar te wachten. ''Mijn familie en vrienden'', laat Naomi weten. En Giorgio benadrukt Mark. ''Eh maar mijn bed gaat wel mee hoor'', laat Naomi weten. '"We slapen vannacht allemaal bij jou'', oppert Rowena. Naomi vind dat goed, een logeerpartijtje in de paarse kamer. ''Ik ga jullie allemaal stuk voor stuk missen man. Zullen we de nieuwjaarsduik doen?''. Gina zegt dat ze een top fotograaf gaan missen. Naomi staat op om Ivan te knuffelen. ''Het is goed, ik heb genoeg gedaan'', laat ze weten. ''Heel veel, echt heel veel. Je beseft niet eens hoeveel'', vult Ivan haar aan. ''Ik hoop niet dat ze teleurgesteld zijn'', aldus Naomi. ''Dat zullen ze niet zijn. Ze zijn onwijs trots op je''. Er volgt een streamlock. Na de streamlock horen we Naomi weer heel hard huilen terwijl ze knuffelt met Rowena. ''What the fuck jongen''. Iedereen komt om de beurt naar Naomi toe om haar te knuffelen.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.