''Ik heb toch weer lekker televisie gemaakt''. ~ Utopia Gekte

1/12/2016

''Ik heb toch weer lekker televisie gemaakt''.

Dominique en Bas in de caravan.

Goedemorgen! We gaan nog even terug naar gisteravond. Do en Bas liggen al vroeg in de caravan en hebben al snel lol met elkaar. Grapjes als 'Ga je me hier uit elkaar trekken' of 'laat een scheetje want het ruikt zo muf' komen al snel uit de mond van Do. Maar het is niet alleen grappen en grollen. Do heeft namelijk ook aangeboden om de helft van de caravan mee te betalen. Dat is 75 euro. Dat moet ze wel in termijnen van 10 euro doen, want zoveel heeft ze niet te besteden. Uiteindelijk gaan ze nog even terug naar de loods om hun tanden te poetsen. Daar trekt Ramona vervolgens de stoute schoenen aan om toch maar haar gevoelens te uiten.

Ondanks de jaloezie van Ramona brengen Dominique en Bas samen de nacht door in de caravan. Dominique weet al dat Ramona er moeite mee heeft, maar Bas nog niet. Ze laat hem weten dat ze het liever niet wil, maar toch wel 'matties' blijft met Bas. ''Het is gewoon niet dope. Ik vind het geen goed plan. Doe gewoon je ding en ik doe het mijne'', liet ze weten. Ze hoopt dat Bas niet boos is op haar. Dat is hij niet, maar hij vind het wel jammer dat Ramona er zo over denkt. ''Tis toch mijn ding? Ik 'dig' het niet. Tussendoor zien we Ramona af en toe lachen, alsof ze wil laten zien dat ze acteert.

Niet veel later praat ze er nog even over met Gabriƫlle. ''Ik heb gespit. Ik ga dat gevoel niet bij me houden. Ik geef geen shit wat mensen van me denken. Ik heb gezegd dat ik het niet 'dig' en dat is mijn ding, niet jullie ding. Ik heb toch weer lekker televisie gemaakt'', laat Ramona weten. Hoewel het even leek alsof het nu allemaal is uitgesproken gebeurde er toch weer het een en ander. Zo leek Dominique even te hebben getwijfeld om toch maar in de loods te slapen. Ramona biechtte op dat zij de aandacht van Bas verkeerd heeft opgevat. ''Elke man die mij aandacht geeft vind ik interessant'', aldus Ramona.

En dan.. Na even wachten.. Is het middernacht geweest en moet iedereen Dominique feliciteren. Zij is namelijk hartstikke jarig vandaag. Gefeliciteerd! Het duurt alleen niet lang tot de hele kwestie tussen Ramona, Do en Bas weer door suddert... Veel van hetzelfde.. Tot Dominique een uitspraak doet waar ik wel om kon lachen: ''Bjorn vindt nieuw vlees interessant maar hij vindt Bjorn interessanter''. Uiteindelijk hebben Bas en Do op een grappige manier met elkaar geflirt tot diep in de nacht. Maar er is niks 'spannends' gebeurd verder.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.