''Ik heb met je te doen hoor Cees'' ~ Utopia Gekte

1/26/2016

''Ik heb met je te doen hoor Cees''

''Dat je het met de jeugd uithoud dat snap ik soms niet''

Om kwart over vier komen inderdaad de eerste bezoekers het terrein op. Bas helpt de eerste gasten naar binnen toe waar ze een verjaardagsliedje zingen voor Cees. Even later zien we Bas samen met Gabriëlle achter de garderobe staan. Cees krijgt ondertussen allemaal lieve woorden. ''Je doet het heel heel heel goed Dat je het met de jeugd uithoud dat snap ik soms niet'', aldus een bezoekster. ''Ik soms ook niet'', reageert Cees. Een andere dame vertelt dat ze cadeaus mee hadden in de bus, maar dat die niet meegenomen mochten worden. Anders zou Cees omgekomen zijn in de chocolade. Heel de rij bezoekers gaat langs Cees en allemaal feliciteren ze hem één voor één. ''Gefeliciteerd van al je 317 fans''. Ook de dames uit Middelburg zijn er. De dames die tijdens een markt voor Cees tijdens zijn rondleiding een paraplu boven zijn hoofd hebben gehouden. ''Ik heb met je te doen hoor Cees. Ik vind het knap van je'', aldus een andere bezoekster. Even later staat Cees weer bij zijn ''assistentes'', zoals hij ze noemt. ''Als we kunnen helpen'', bied één van de dames aan. ''Met afruimen straks. Dat word een ding'', laat Cees weten.

Om tien voor vijf na een streamlock horen we Cees nog net de laatste woorden van zijn speech zeggen. Onder andere Michael gaat de tafels langs om te vragen wat iedereen te drinken wil en Dominique zien we foto's maken. Om half zes zien we onder andere Michael en Rob bestek uitdelen en er zijn bezoekers die met Cees op de foto gezet willen worden. Ook is de Bingo al een tijdje aan de gang. De hoofdprijzen verdelen ze op een andere manier. Er word een liedje opgezet en dan moeten de bezoekers raden hoe het nummer heet en van welke zanger(es) het is. Het eerste nummer raad niemand dus word er een ander nummer opgezet waarbij wel mensen het antwoord weten. Als meerdere mensen het goede antwoord hebben gegeven trekken ze een kaart en degene die vervolgens de hoogste kaart heeft wint. Een man die verloren heeft vraagt Cees om een troostprijs. Cees gaat er in mee en bied de man een kaart aan. De winnares geeft aan dat ze de kalender al heeft dus vraagt ze of ze niet een andere prijs mag. Het liefst zo'n grote foto. Om iets voor zes zien we dat ze in de horeca keuken al druk bezig zijn met eten op borden scheppen. Cees vermeld binnen nog even snel dat iedereen voor dezelfde prijs mag blijven tot vanavond tien uur. Dominique, Rowena, Benjamin en Victoria zien we vervolgens de borden met stamppot uitdelen. Er zijn meerdere stamppotten gemaakt, onder andere hutspot, andijvie en hete bliksem, dus keus genoeg.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.