''Ik heb hier geen zin in. Die onderlinge blikken'' ~ Utopia Gekte

1/14/2016

''Ik heb hier geen zin in. Die onderlinge blikken''

''Laat je niet beïnvloeden door negativiteit''

Om twee uur zien we Victoria en Dominique samen in de caravan zitten. Ze hebben daar een gesprek omdat Victoria oprecht geïnteresseerd zegt te zijn in hoe het met Dominique gaat. Het gaat er over hoe het met Dominique gaat en waarom ze in de caravan slaapt. ''Vind je eigen stem'', is Victoria's advies aan Dominique. Dominique zegt anderen niet voor de voeten te willen lopen. Victoria is namelijk opgevallen dat ze elkaar in de avond gewoon veel minder zien. ''Dan ga ik naar buiten en zie ik jullie gezellig van achter het gordijntje zwaaien''. Victoria is benieuwd wat er tussen Dominique en Bas speelt. Dominique zegt zich veilig te voelen bij Bas, en dat staat los van de caravan en of ze nou wel of niet wat voelt voor Bas. Ze weet ook niet of ze dat wel wil. Victoria weet dat Bas altijd veel op zichzelf is. Victoria heeft Bas nog nooit zoveel met iemand op zien trekken. Het was dus puur nieuwsgierigheid. Dat was een opvallend iets aan zijn gedrag. Ze wilde gewoon even met Dominique kletsen om oprecht te vragen hoe het met haar gaat. ''Waar je ook slaapt, dat staat los van waar je leeft'', is Dominique van mening. Er zijn gewoon momenten dat je elkaar minder ziet. Dominique heeft ook niet het gevoel dat ze iemand buiten sluit.

Victoria zou het leuk voor Dominique vinden als er iets tussen haar en Bas zou zijn. Dominique wil vooral de commotie niet. Ze heeft geen zin in gedoe. ''Wat is dan het beste in zo'n situatie'', vraagt Victoria zichzelf af. De regie schakelt over naar de gym waar we sportende mannen te zien krijgen. Een poosje later komt het gesprek tussen Dominique en Victoria weer in beeld. ''Hoe dan ook, je ontkomt niet aan situaties dat anderen over je praten. Doe gewoon vooral datgene wat jij wil doen en waar jij achter staat. Whatever de story is'', aldus Victoria. ''Ik heb geen zin in gepraat. Ik heb hier geen zin in. Die onderlinge blikken''. Dominique word er zenuwachtig van. Victoria laat weten dat het vanuit haar puur en alleen interesse is. ''Doe wat goed voelt''. Ook Bas is inmiddels in de caravan. ''Laat je niet beïnvloeden door negativiteit'', vult hij aan. Victoria ziet vooral dat Bas en Dominique veel lol en plezier hebben en uit pure interesse komt ze dan kijken hoe en wat. Vragen hoe het met hun gaat. Dominique laat weten het lastig te vinden dat ze niet onzichtbaar kan zijn.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.