''Ik heb een boodschap van mijn moeder gehad'' ~ Utopia Gekte

1/31/2016

''Ik heb een boodschap van mijn moeder gehad''

''Luister het gebeurd gewoon niet''

Om tien voor vijf laat Bas zijn rug nog even masseren door de standhoudster die de stoelmassages geeft. Na afloop laat hij weten nog wat last van zijn onderrug te hebben waardoor de dame nog even doorgaat met de massage. Verder gebeurd er tijdens de markt niets meer waar we wat over kunnen schrijven. Zodra de markt weer afgelopen is gaat Bjorn druk aan de slag met geld en muntjes tellen. Op de achtergrond horen we een standhouder zeggen dat het een goede dag was en dat hij goed verkocht heeft. Ook Gina heeft goede zaken gedaan. Ze vertelt dat ze aan het eind van de tweede shift al uitverkocht was. Als Dominique ook het kantoor in komt vraagt Gina hoe ze haar eerste markt heeft ervaren. ''Superleuk, het was alleen ijskoud en ik voel me echt niet lekker, maar het is goed gegaan'', antwoord Dominique. Terwijl ze muntjes gaat tellen horen we haar continu hoesten en het lijkt er dus op dat zij ook één van de ongelukkigen is die ziek aan het worden is.

Even later horen we Cees trots aan een medebewoner vertellen dat Dominique 615 euro heeft verdiend met het maken van foto's. Ze heeft er dus heel veel gemaakt en goed haar best gedaan. Toen Cees haar met de muntjes zag lopen gokte hij dat ze 600 euro zou hebben verdiend, maar het was dus zelfs nog iets meer. ''Ik heb een boodschap van mijn moeder gehad'', laat Ramona even later weten. Eerst zegt ze dat haar moeder gezegd zou hebben dat ze minder met Bas om moet gaan, maar dat is maar een geintje. ''Ze zei dat alles goed gaat, dat ze trots op me is en dat ik nog niet naar huis mag komen''. Even later merkt ze op dat iemand een B&B overnachting probeert te boeken op haar verjaardag. ''Dat kan echt niet'', vind Ramona. Ze wil op haar verjaardag een feest houden met haar medebewoners. ''Luister het gebeurd gewoon niet''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.