''Ik geloof dat ze hier allemaal gestoord worden'' ~ Utopia Gekte

1/12/2016

''Ik geloof dat ze hier allemaal gestoord worden''

''Mark gaat ineens tekeer tegen me''

Om vijf voor vijf zien we Mark en Cees in het kantoor. We kwamen te laat in het gesprek waardoor we er niet veel meer mee konden, maar het is duidelijk dat Mark en Cees een woordenwisseling/ kleine ruzie hebben (over de financiën?). ''Ik ben het een beetje zat'', horen we Mark zeggen. Gelukkig is er een filmpje opgedoken van het gesprek tussen Mark en Cees en kun je de woordenwisseling dus met eigen ogen terug kijken onderaan deze blog.

Ook spreekt Cees er even later nog even over met Bas als Bas hem vraagt hoe het met hem gaat. ''Ik geloof dat ze hier allemaal gestoord worden. Mark gaat ineens tekeer tegen me. We zouden om drie uur beginnen met de finance. Hij is gaan sporten en komt om vijf uur aan''. Cees zei daar iets van. ''Toen zei hij we gaan nu eerst de markt factureren''. Dus Cees had gevraagd hoe dat gaat en allemaal vragen gesteld. ''Hij werd kwaad jongen. [...] Ik vroeg het heel normaal. Hij begint me toch raar te doen. Ik begrijp er niks van. En te schreeuwen. Ik dacht doe eens gewoon met je stem. Ik snap er echt helemaal niks van'', aldus Cees.

Om kwart over zes zien we Michael en Victoria in de slaapkamer. Eerder hadden ze de ontgroening opdrachten al met elkaar besproken, maar Michael heeft nog een opdracht voor Victoria (en Dominique) bedacht. Een nieuwjaarsduik. Michael zal zelf ook mee doen. Ongeveer een kwartier later is het avondeten klaar en kunnen ze aan tafel. Onder andere Ramona heeft gekookt en we moeten zeggen dat het eten wat op tafel staat er goed uit ziet.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.