''Ik ga heel duidelijk maken dat het de laatste keer is'' ~ Utopia Gekte

1/31/2016

''Ik ga heel duidelijk maken dat het de laatste keer is''

De markt is begonnen

''Ik ga heel duidelijk maken dat het de laatste keer is. Dit is de derde keer, maar ze gaat naar het Cordwood trouwens. Voor de stoelmassages'', horen we Ivan om kwart voor elf zeggen. Blijkbaar is één van de standhouders voor de derde keer te laat en Ivan is daar duidelijk klaar mee. Cees zien we ook druk in de weer. Hij zet pakken wc papier in de dixies en zet ook nog wat pakken bij een standhouders kraam daar vlakbij. Mocht het papier op gaan en iemand roepen dat het op is dan kunnen die standhouders het aan de bezoekers geven. Hij geeft de standhouders er dus eigenlijk een taak bij. Rob ligt op datzelfde moment nog op bed. Misschien omdat hij ziek is of misschien omdat hij gewoon nog moe is. We weten het niet, het zal het eerste wel zijn.

Ivan die gisteren nog ziek was is net als Gina wel gewoon bezig. Om kwart over elf zien we hem druk bezig zijn in de horeca keuken om alles daar netjes te maken. Op datzelfde moment heeft Michael de megafoon gepakt want de bezoekers kunnen elk moment arriveren en het is dus tijd voor een speech. Michael twijfelt heel even over wat hij precies moet zeggen, maar gaat er dan gewoon voor. ''Hi lieve standhouders. Welkom op de markt van januari. Het is bijna showtime, de hekken gaan bijna open en dan gaan we ervoor. Als er vragen zijn kan je die aan me stellen''. Nog geen minuut na zijn speech komt de eerste shift bezoekers het terrein opgelopen en kan de markt echt van start gaan.

Bjorn en Rowena staan bij het begin van de markt de muntjes te verkopen en Bas en Victoria zien we achter de bar in het bruin café staan. Gina en Ramona zien we samen in Magiwirosti en Ramona laat om half twaalf al lachend weten een patatje met mayonaise te willen. Of ze serieus is is nog maar de vraag. Michael is ook lekker druk en enthousiast bezig. Hem zien we inmiddels achter de merchandise kraam staan waar hij gezellig met bezoekers kletst en spullen probeert te verkopen. Niet veel later zien we ook Gabriëlle bij de merchandise. Zij was gisteren ook ziek, maar is nu dus ook gewoon aanwezig tijdens de markt.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.