''Ik ga geen verantwoordelijkheid nemen voor 13 debielen''. ~ Utopia Gekte

1/27/2016

''Ik ga geen verantwoordelijkheid nemen voor 13 debielen''.

Mark en het Utopia budget.

Momenteel gebeurt er van alles op de livestreams. Op de ene stream horen we Dominique vertellen dat zij niet meer in de caravan gaat slapen. Ook zien we dat Ivan veel plezier heeft met het slopen van de keuken met een grote hamer. Later ook Gabriƫlle en andere bewoners, want ze willen nu allemaal slopen. En Michael moet voor de zoveelste keer plassen van de zenuwen voor zijn aanstaande botox behandeling. Nou, daar zijn we wel even klaar mee dus we wisselen naar de andere stream. Daar zijn Cees, Mark en Victoria in een discussie beland. Mark heeft opgemerkt dat zijn medebewoners weer maling hebben aan het budget. ''Er wordt besteld wat ze willen, al gaan we tienduizend de min in. We laten het gewoon gaan, want niemand durft zijn verantwoordelijkheid te nemen daarin. Iedereen denkt lang leve de lol en dan trek ik mijn handen ook terug'', laat Mark weten. Victoria oppert een weekbudget en zegt dat ze het daarmee maar moeten uitzoeken. ''Dan heb je geen eten, zoek het dan maar uit. Ik vind het heel kinderachtig dat het moet, maar ik ga geen verantwoordelijkheid nemen voor 13 debielen. Dat doe ik niet'', zegt victoria stellig.

De pittige discussie begon eigenlijk een beetje toen Mark over Halal vlees begon. Hij was toen nog alleen in gesprek met Cees. Er schijnt voor 80 euro Halal vlees te zijn besteld zonder overleg. Mark verdenkt Ivan, maar zegt ook niet zeker te weten dat hij het is geweest. Victoria - die naast Mark zit op de andere computer - weet te vertellen dat Gabriƫlle gisteren de slager heeft gebeld. ''Maar ik ben niet de politieagent hier die dit blijft doen'', vult ze later verder aan.

Mark: ''Schijt aan de hele zooi. De kasten puilen uit. Als we dadelijk weer in de min staan komen ze verhaal halen. En als ik een keer zeg dat we er 50 euro overheen gaan staat de boel op zijn kop. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.