''Dat ze zoveel afstand heeft genomen omdat ze weet dat ik er achter kom'' ~ Utopia Gekte

1/10/2016

''Dat ze zoveel afstand heeft genomen omdat ze weet dat ik er achter kom''

''Het einde nadert voor mij ook wel een beetje''

Om kwart over één zien we Gabriëlle en Nicole in de tattoo studio. Nicole zegt wel wat dingen terug te willen zien zodra ze er uit is. Bijvoorbeeld dat Soumia achter haar aan het bos in kwam. Het kickboksgala en dergelijke. Nicole gaat niet gericht terug zoeken en alles terug kijken. Dan ziet ze dingen die ze niet hoeft te zien. Ze hoeft echt niet te horen hoe mensen over haar geluld hebben. Ze denkt dat LauraB ook wel dingen over haar gezegd heeft. ''Ik denk dat ze zoveel afstand heeft genomen omdat ze weet dat ik er achter kom. Geloof me dat er echt wel wat gezegd is''. Nicole denkt haar buiten ook niet meer te gaan zien. ''Maar dat hoeft ook niet. Ik hoef niet met iedereen contact te houden''. Stefanie, Naomi, Colinda en Wilco wil ze wel graag nog zien, maar ze is ook benieuwd hoe het met de Utopianen gaat die er maar vier dagen in hebben gezeten. Een Danny bijvoorbeeld. Ze is wel benieuwd hoe het is afgelopen. ''Raar man''.

Nicole weet dat er in haar vriendengroep veel gebeurd is. Mensen die uit elkaar zijn, die weer een nieuwe vriendin hebben gevonden. Mensen die gaan trouwen enzovoort. Ze moet ontzettend veel leren op het moment dat ze weer terug komt. ''Ik kan niet wachten joh. Ik hoop dat ik aankomend weekend al lekker in Groningen zit. Avondje stappen, keihard de muziek aan, tutten, lekker sigaretjes roken, make-upje doen, dansen''. Gabriëlle vraagt zich af of je als je buiten bent nog steeds het gevoel hebt dat je word bekeken. Nicole denkt dat je er zo weer aan gewend bent. Zoals het nu in Utopia gaat maakt het voor Nicole alleen maar makkelijker. Ze vind het er namelijk niet leuker op worden. ''Het komt op precies het juiste moment''. Ook denkt ze dat ze Laura en Charlotte ook nog wel op gaat zoeken. ''Ik heb gehoord dat het goed met ze ging en dat ze op vakantie waren'', reageert Gabriëlle. ''Dat zijn ze nog steeds. Naar de Dominicaanse republiek'', laat Nicole weten. Gabriëlle vraagt of Nicole brieven gaat schrijven. ''Ja, alleen naar jou en Ivan'', antwoord Nicole. ''Het einde nadert voor mij ook wel een beetje'', laat Gabriëlle weten. Nicole denkt dat Gabriëlle in dezelfde cyclus terecht gaat komen als waar zij in heeft gezeten. Gabriëlle denkt dat de laatste week het lastigste zal zijn. ''Ja heel pittig'', bevestigd Nicole. Maar ze vond de laatste drie weken heel pittig. ''En dat er dan de laatste week niks gebeurd, je niet afgeleid word, helemaal niks''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.