''Ik denk dat ze rustig op je wacht. Ze heeft ook op Naomi gewacht'' ~ Utopia Gekte

1/11/2016

''Ik denk dat ze rustig op je wacht. Ze heeft ook op Naomi gewacht''

Post voor Rob en Bjorn

Om kwart over zeven zien we Ivan bij de koeien in de stal om de dieren te verzorgen. Nog geen vijf minuten later komt ook Cees zijn bed al weer uit. Ivan is rond acht uur weer klaar bij de koeien en gaat weer terug naar de loods. Cees is daar inmiddels in de keuken bezig. Hij is de afwasmachine in aan het ruimen en de rotzooi wat er nog ligt van gisteravond ruimt hij daarna ook nog even op. Om kwart voor negen zien we dat Bas ook zijn bed uit is gekomen. Zo'n twintig minuten later zien we hem met post in zijn handen terug naar de loods lopen. ''Hey van Stiff'', merkt hij op. En meteen vind er weer een streamlock plaats. Binnen in de loods aangekomen word al snel duidelijk dat er post is voor Rob en Bjorn. Beide heren gaan hun post in stilte lezen en laten er vrijwel niks over los. Het enige wat bekend is is dat Rob ook post heeft ontvangen van ex Utopiaan Stefanie.

Om tien voor half tien laat Nicole weten nerveus te zijn. Alsof ze naar de tandarts moet. We zien haar samen met Ivan achter de computer zitten en ze beseft zich dat ze vanavond gewoon Utopia kan gaan kijken. Even later zien we haar naar het rokersbankje lopen. Ze geeft aan er helemaal raar van te zijn. Op het rokersbankje kletst ze samen met Benjamin en Victoria ook nog even verder over haar vertrek. Zo weet ze niet eens wat voor auto haar moeder heeft. Om kwart over tien zien we Benjamin aan de picknicktafel. Hij bladert door een boekje met foto's. In het boekje staan foto's van Stefanie met Naomi, Gaby, Joey en standhouder Dennis. Stefanie heeft dat boekje meegestuurd met haar post voor Rob. ''Wat leuk. Ze ziet er goed uit'', merkt Benjamin op. ''Heel goed'', is Gabriëlle het met hem eens. ''De buitenwereld doet mensen goed'', aldus Benjamin en ook daar is Gabriëlle het helemaal mee eens. ''En Gaby dan, die ziet er goed uit'', horen we Bas zeggen. ''Ik mis ze nog steeds'', laat Gabriëlle weten. ''Ik mis ze alle drie'', vult Bas aan. Gabriëlle vind dat Stefanie er echt goed uit ziet. ''Ik denk dat ze rustig op je wacht. Ze heeft ook op Naomi gewacht''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.