''Ik denk dat ze eerder gaat dan menigeen denkt'' ~ Utopia Gekte

1/01/2016

''Ik denk dat ze eerder gaat dan menigeen denkt''

''Net alsof je je vrienden en heel je leven opgeeft''

Eerder deze avond tijdens het avondeten liet Naomi aan haar medebewoners weten dat ze van negen tot tien uur muziek zullen hebben. Ook zou Naomi het leuk vinden als ze vannacht allemaal bij haar komen logeren. Om kwart voor acht denken de bewoners dat er iemand aan het hek staat. Rustig lopen ze naar buiten. Ivan dacht iets te horen, maar er blijkt toch niemand te zijn. Later op de avond zien we Gina en Mark samen door het bos wandelen. ''Rob gaat in juli weg'', laat Gina weten. ''Dan hou ik Benji en Bas over. Ivan is ook nog maar de vraag''. Gina vind het spannend wat er komen gaat. Ook Nicole komt ter sprake. ''Ze heeft nog geen tattoo klanten ingepland'', laat Gina weten. ''Ik denk dat ze eerder gaat dan menigeen denkt'', aldus Mark. Gina denkt in februari. Mark is van mening dat hij en Gina meer van elkaar moeten gaan genieten. ''Dit heb ik altijd al eens willen doen. Kom eens bij me staan. Ouderwets kussen'', laat Mark weten. Omdat ze in een donker bos lopen kunnen we ze niet zien, maar aan de geluiden is te horen dat ze elkaar inderdaad aan het zoenen zijn.

Als ze weer verder praten blijkt dat Mark ook niet al te lang nog gaat blijven. Hij heeft meerdere vertrek data's in zijn hoofd. April en anders juni. Als ze een poosje later weer door het bos wandelen hebben ze het over het vertrek van Naomi. ''Pas als iemand weg is besef je wat die doet. Dat heb je straks ook als ik weg ben, of bij Bjorn. Ik ben dan heel zakelijk, maar ik ga haar ook missen. We hebben gisteren nog zo'n leuke avond gehad. Heb met haar staan dansen en dan nu dat rot nieuws, wat een mindfuck''. Gina is het met hem eens. ''Hoe blij we waren''. Mark vertelt dat het hem ook zwaar gaat vallen als Ivan eerder dan hem vertrekt. Als Gina en Mark om kwart over acht nog steeds in het bos lopen vraagt Gina zich af wie Bas naar huis had gestuurd als hij de Utopiaan van het jaar was geworden. ''Ivan?''. Mark ziet Bas dat wel doen. Ongeveer vijf minuten later zien we de twee weer in de loods. Mark veegt de vloer van de horeca keuken en Gina is het aanrecht aan het schoonmaken. Naomi ligt al een lange tijd op de bank tegen Gabriëlle aan. ''Het is net alsof je je vrienden en heel je leven opgeeft. Zo voelt het een beetje'', laat Naomi om tien voor negen weten. Naomi hoopt dat haar vader lang thuis is en niet voor korte tijd. Niet dat als ze morgen thuis komt hij zondag al weer moet gaan.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.