''Ik denk dat Rob verjaardag s*ks gaat hebben met één van de B&B'ers'' ~ Utopia Gekte

1/24/2016

''Ik denk dat Rob verjaardag s*ks gaat hebben met één van de B&B'ers''

''Je moet wel voorzichtig zijn oké''

Om kwart over één laat Dominique weten dat ze naast Ramona gaat liggen, Bas tilt Dominique vervolgens op en neemt haar mee naar de tattoo shop. Er volgt een streamlock. ''Ik ben niet jaloers aangelegd en ben hier ook niet om je te willen temmen, maar je moet wel voorzichtig zijn oké? Dat ben je vanavond ook geweest, maar gewoon in het algemeen met mij. Ik vraag alleen of je dat wil blijven. Ik vind het dood eng om verliefd te worden op iemand hier'', horen we Dominique zeggen als we weer beeld hebben. ''Dat hoef je niet te zijn'', reageert Bas. ''Dat zijn dingen die je niet kan sturen dus ik laat het ook gewoon gaan want het is mooi'', vertelt Dominique. ''Wees er dan niet bang voor'', reageert Bas. Dominique vraagt wat Bas precies voelt als hij naar haar kijkt. ''Word ik blij van'', reageert hij. ''Kom we gaan op de tafel slapen... Grapje'', lacht Dominique. ''Je hebt het gezegd. Je hebt het gezegd. Kom op je hebt het gezegd'', reageert Bas enthousiast. ''Ik zeg wel meer'', lacht Dominique. ''Een andere keer. Ik beloof je een andere keer en niet wanneer we B&B gasten hebben. [...] Omdat ik dronken ben en waarschijnlijk van de tafel val en...''. De rest kunnen we niet verstaan omdat Bas opeens heel zwaar adem haalt. Waarschijnlijk ligt hij ergens tegenaan gedrukt en klinkt het ademhalen daardoor veel harder.

Om tien over half twee begint Gabriëlle weer over die leuke jongen die ze gezien heeft. Michael vond hem ook leuk. ''aiaiai'' dacht hij. Victoria laat weten dat ze bijna 4000 euro omzet hebben en Michael vult aan dat ze bij de merchandise dubbel zoveel omzet hadden als dat ze van tevoren verwacht hadden. Michael wil morgen het een en ander gaan zeggen in het centraal. Mark die bijvoorbeeld Cees vraagt om geld te tellen en dan zeggen dat je nog geen sigaretje hebt gerookt, maar wel de hele tijd weg zijn. Michael doet het dan liever alleen. ''Laat me dan maar keihard werken. Je kan ook nog tien minuten werken en dan gaan roken, maar dat ga ik morgen ook nog wel tegen hem zeggen. Als ik het nu tegen hem zeg...''. We schakelen over naar de andere stream waar Bas voor Dominique aan het strippen is. Dominique lacht. ''Hou op'', roept ze als Bas bovenop haar komt zitten. ''O nu moet ik ophouden bij de laatste drie knopen''. Dominique zegt vooral te lachen omdat naast hun Rowena en Benjamin een heel serieus gesprek aan het voeren zijn. Ivan en Gina zien we om tien voor twee heel veel rondjes draaien. Gina heeft de grootste lol en valt uiteindelijk draaierig op de grond neer. ''Nog een keer. De andere kant op'', roept ze enthousiast. Ivan zegt dat ze eerst nog even moet wachten. ''Ik ben nu wel misselijk. Ik wil stoppen graag'', maar Gina is nog niet uitgespeeld. ''Nee kom we gaan door. De andere kant. We zijn net begonnen''. Als Ivan door wil gaan kan Gina opeens niet meer. Ze mompelt iets over zere voeten. Ze omhelzen elkaar en laten elkaar weten dat ze het leuk vonden.

Dominique en Bas liggen uiteindelijk weer in bed in het woongedeelte van de loods. ''Ik denk dat Rob verjaardag s*ks gaat hebben met één van de B&Bérs. Ze blijven heel lang kleven aan hem. Het is hem gegund'', laat Dominique weten. Ook kan ze niet wachten om weer in de caravan te liggen, maar nu stinkt het er nog denkt ze.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.