''Ik denk dat de caravan in de fik gaat zo'' ~ Utopia Gekte

1/20/2016

''Ik denk dat de caravan in de fik gaat zo''

''Wim is helemaal door het lint aan het gaan''

We schreven net al over Wim en Michael die uit de werkschuur wisten te ontsnappen zonder iets te slopen, maar Michael, Wim, Mark en Rob besluiten Bas terug te pranken. Michael en Wim gaan in de bosjes zitten en Mark en Rob gaan doen of ze Wim aan het zoeken zijn om te gaan sporten. ''Weet iemand waar Wim is'', vraagt Rob als hij in het kantoor aan komt. ''Die zit vast in de werkschuur met Michael'', antwoord Ramona meteen. Rob doet alsof hij nog van niks weet en doet net alsof hij het niet gelooft. ''Waarom'', vraagt Dominique die er ook bij zit. ''Is payback'', legt Ramona uit. Als Rob vraagt wie het gedaan heeft zegt Ramona dat ze het niet weet. ''Ze is in ieder geval geen snitch'', laat Rob dan weten. ''Ik heb ze koffie gebracht'', zegt Ramona nog snel voordat de heren het kantoor weer uit lopen.

Daarna lopen Rob en Mark naar de studio waar onder andere Victoria, Benjamin, Gabriëlle en Rowena zitten. Ze besluiten net te doen alsof Wim en Michael nog opgesloten zijn en dat Wim door het lint gaat. ''Ik zou hem maar vrijlaten. Wim is helemaal door het lint aan het gaan'', laat Rob weten. ''Wim is helemaal para aan het worden. Hij wil alles in de fik steken, heeft het helemaal gehad'', vult Mark aan. ''Dat is logisch, het is ook niet leuk. Dat is echt een kut grap. Zie je ik ben niet de enige gestoorde'', reageert Rowena. ''Ik denk dat de caravan in de fik gaat zo'', laat Mark weten. ''Dat meen je niet'', reageert Gabriëlle geschrokken. ''Dat is niet meer leuk'', vult Rowena aan. ''Ik denk dat hij zo met alles stopt'', aldus Mark. ''Hij hoeft niet zo te overdrijven'', reageert Rowena als Mark zegt dat Wim zo alles gaat slopen. Bas is ondertussen in de kas bij de vogels en heeft nog niks door. Rowena en Benjamin zijn snel naar de werkschuur gegaan om Wim te bevrijden. ''Die zijn er al lang uit joh'', laat Benjamin weten als ze geen reactie krijgen. ''Of dat er iets anders uit komt. Hebben ze de koeien er in gezet'', reageert Victoria. ''Waarom zeggen ze niks. Hebben ze elkaar vermoord ofzo'', vraagt Gabriëlle. Victoria moet lachen. ''Zoals je Wim net hoorde wel'', laat Rob weten.

''Die zijn hier niet meer'', meld Rowena als ze nog steeds geen reactie krijgen. Rowena denkt dat Wim binnen iets kapot heeft gemaakt zodat de heren naar buiten zijn ontsnapt. Ze krijgen de deur niet open. ''Zitten ze er niet? Hoe zijn ze er uit gegaan dan'', vraagt Gabriëlle. Op dat moment komen Wim en Michael uit het bos gelopen. ''Mijn hart, even serieus'', reageert Gabriëlle. ''Don't fool a carpenter bitch'', aldus Wim. ''We hebben gewoon de deur er uit gehaald'', laat hij weten. ''Wat handig'', vind Gabriëlle. Even later komt ook Bas aanlopen. ''Hoe zijn jullie er uit gekomen'', vraagt hij. ''Alle scharnieren er uit gewipt'', laten Michael en Wim weten. ''Dat dacht ik al'', reageert Bas. Michael laat weten dat ze goed hebben gepraat. ''Daar ging het om'', reageert Bas. ''Het was wel koud'', laat Michael weten. ''Jullie hadden elkaar toch'', grapt Bas.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.