''Ik denk dat Cees naar huis wil'' ~ Utopia Gekte

1/13/2016

''Ik denk dat Cees naar huis wil''

''Weet wel dat je uniek bent''

We schreven net al over Bas en Dominique die in de caravan onder de dekens tegen elkaar aan gekropen zijn. Rond half twaalf volgt het volgende onderwerp. ''Ik denk dat Cees naar huis wil. Dat heeft hij door laten schemeren vannacht. Hij zei dat hij niet naar huis kon omdat hij er nog niet vijftien maanden zat. En toen deed hij zo'', aldus Dominique. Ze gebaart iets naar Bas wat wij niet kunnen zien. ''Serieus'', reageert Bas verbaasd. ''Daar wilde ik het met je over hebben. Als die man naar huis wil wil ik hem niet laten blijven hier. Al wil ik hem heel graag hier hebben. Ik vind Cees heel lief'', aldus Dominique. Bas zegt morgen wel weer even met Cees te gaan praten. ''Dat zal hij fijn vinden denk ik'', laat Dominique weten. Er volgt een streamlock. Als we weer beeld hebben zien we op de andere stream een groepje bewoners nog gezellig kletsen in de slaapkamer van onder andere Cees. Gina, Rowena, Michael, Ramona en Gabriëlle zijn nog wakker en zijn in gesprek. Omdat wij de stream met Bas en Dominique volgen zullen we dat gesprek helaas moeten missen.

''Hoe gaat het met jou'', horen we Bas vragen. ''Het gaat bovengemiddeld'', laat Dominique weten. ''Weet wel dat je uniek bent'', aldus Bas. ''Dat zijn we allemaal'', reageert Dominique. ''Niet. Dat zijn we niet allemaal. Echt niet'',antwoord Bas. En weer volgt er een streamlock. Het zijn er langzamerhand zoveel dat we er moe van worden. Eventjes krijgen we weer beeld, maar al meteen volgt er weer een streamlock. ''Je kent me pas een weekje hé. Misschien ben ik wel een gruwelijke bitch. Nee, ik zou niet eens weten hoe dat moet'', horen we Dominique zeggen als we weer beeld hebben. Bas streelt met zijn handen door haar haren. Dominique zegt niet meer zo verlegen te willen zijn. Althans zo komt ze over. Ze geeft toe dat Bas haar soms verlegen maakt. Om kwart voor twaalf horen we Bas weer een paar kusjes geven. ''Gewoon zijn wie je bent'', fluistert hij. ''Dat is makkelijk bij jou'', reageert ze terug. ''Ik vind je een mooi persoon'', laat Bas weten. ''Hou eens op'', reageert ze. ''Je bent echt een slecht persoon'', grapt Bas. En daardoor moet Dominique lachen. ''Oké ga maar door''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.